Showbiz vesti

Uspešan start nove serije: „Ubice mog oca“ i „Istine i laži“ u top pet najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih emitera

Program Prve televizije omiljen je među publikom kako u jutarnjim časovima, tako i u udarnom terminu gledanosti. Jutro sa Jovanom i Srđanom od samog početka beleži odličnu gledanost naročito u urbanijim sredinama u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti. Tako je Prva tokom jučerašnjeg dana u terminu emitovanja jutarnjeg programa ostvarila 18.5 odsto udela u gledanosti ostavivši daleko iza sebe konkurenciju u datoj grupi.
14.03.2018. - 14:47h
Grafikon 1
Grafikon 1

Na listi 20 najgledanijih programa, gotovo polovina je emitovana na Prvoj. Serijski program naše televizije je takođe jedan od najpopularnijih, a juče je sa velikim uspehom starotvala i druga sezona serije „Ubice moga oca“ koju je pratilo više od 1.200.000 gledalaca. Ovoliki auditorijum imale su i „Istine i laži“ i obe serije bile su u top pet najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih televizija. U tom udarnom terminu gledanosti od 21 sat do ponoći u kojem se, osim ovih serija, emitovala i dokumentarna emisija „Dosije“, Prva je ostvarila 22.7 odsto udela u gledanosti i uz nas je u tom periodu bilo blizu 2 miliona gledalaca.

Grafikon 2
Grafikon 2

Vesti Prve u 18 časova pratio je svaki peti gledalac ciljne grupe i sa preko 20% udela u gledanosti su oborile vlasititi rekord u poslednje dve godine.

Na listi 20 najgledanijih sadržaja našle su se i emisije, „Exkluziv“, „Exploziv“, „Praktična žena“, serije „Čista ljubav“ i „Strasti Toskane“. Ovo su zvanični podaci istraživanja o gledanosti u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti.

Hvala na poverenju. Ostanite uz program Prve televizije!