Showbiz vesti

Kim: Raspored mi je prenatrpan. Četvoro dece bi bio moj maksimum

I dok se u svetskim medijima šuška da Kim želi da se razvede od svog supruga, repera Kanje Vesta jer je previše kontroliše i zavisnik je od tableta, u svom najnovijem intervjuu Kim je nagovestila nešto drugo...
14.03.2018. - 10:38h

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U najnovijem intervjuu koji je dala za američko izdanje magazina "Elle" rijaliti zvezda se raspričala o svojoj porodici i planovima, pa su fotografije na kojima se potrudila da istakne sve svoje obline ostale u drugom planu.

Naime Kim je otvoreno pričala o svom braku sa Kanje Vestom koji je svakoga dana pod budnim okom javnosti. U poslednje vreme šuška se da je njihovom braku došao kraj jer je Kim navodno dosta supruga koji je u svemu kontroliše, a pritom je još i zavisnik od tableta, ali Kim nije želela da pažnju posvećuje ovim tračevima već se okrenula lepšoj strani svog braka, piše Index.hr.

Najviše je pažnje pažnje privukla je pričom o detetu broj četiri rekavši da bi to bio njen maksimum.

"Mislim da ne bih mogla da podnesem više od četvoro dece. Moj raspored je prenatrpan, a smatram da bi u svakom braku žena trebalo da mužu da podjednako pažnje kao deci. Ali srce mi je napokon puno", iskreno je priznala.

Kim je s Kanjeom godinama bila prijatelj prije nego što je planula ljubav 2012. godine, brzo nakon njenog 72 dana dugog braka s košarkašem Krisom Humfrisom.

"Mi smo savršeni balans: on je mene naučio kako još više da izražavam svoje mišljenje, a ja njega kako da bude mirniji", kratko je opisala brak s reperom.