Showbiz vesti

Ilija i Dana su u seriji "Istine i laži" kao pas i mačka, a kakvi su u privatnom životu i da li liče na svoje likove?

Feđu Stojanovića i Ljiljanu Dragutinović smo već viđali u prethodnim projektima režisera Mihaila Vukobratovića, poput “Boljeg života” i “Porodičnog blaga”, te sada mlađim kolegama serije “Istine i laži” daju savete o glumačkim veštinama.
14.03.2018. - 10:03h
Foto: aleksandar krstović
Foto: aleksandar krstović

Feđa i Ljiljana glume dugogodišnji bračni par – Iliju i Danu koji se svakodnevno svađaju, ali na kraju-krajeva i vole. Feđa na početku snimanja nije očekivao da će mu uloga Ilije biti tako bliska, tako da mu ništa ne bi zamerio.

“Vrlo često prepoznam sebe u onome što Ilija priča ili radi. Ja sam kroz život naučio da ljudima koje volim ništa ne zameram. Tako i Dani. Ilija i Dana se znaju godinama i vole se sa svim manama i vrlinama”, rekao je Feđa za PRVA.RS.

Dok je Ilija stalozen otac i deda, posebno slab na svoju ćerku Taru (Anja Mit) i unuka Arsenija (Vladimir Kovačević), Dana je ta koja se meša u privatnost svoje dece.

Foto: aleksandar krstović
Foto: aleksandar krstović

“Ona voli da njuška i budno prati šta se događa u okolini. Nekada zbog toga i pogreši, ali uvek navija za svoju decu i želi im najbolje”, objašnjava Ljiljana i tvrdi da sa svojim likom nema ništa zajedničko:

“Nema ni malo sličnosti. Ja imam potpuno drugačiji odnos sa svojom decom. Zameram Dani to što ide do kraja. Donekle je uredu da nešto zna o svojoj deci, a odnekle je to već zadiranje u privatnost“, zaključila je Ljilja.

Sve propuštene epizode hit serije "Istine i laži" možete pogledati OVDE, a ono što treba da znate o seriji naći ćete na OVOM LINKU.