Showbiz vesti

Serija „Istine i laži“ jača od Lige šampiona, „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ najgledanije!

Program Prve i dalje uživa najveću popularnost među gledaocima te je tako i tokom jučerašnjeg dana naša televizija bila najgledanija komercijalna stanica sa 16 odsto udela u gledanosti u ciljnoj grupi od 18 do 50 godina starosti
08.03.2018. - 13:43h
Grafikon 1
Grafikon 1

Ova prednost u odnosu na konkurenciju dolazi naročito do izražaja u udarnom terminu od 21 do 1 sat iza ponoći. Serija „Istine i laži“ koja danas slavi jubilej – emitovanje 100. epizode, osvojila je prvu poziciju na listi 20 najgledanijih programskih sadržaja svih nacionalnih televizija i bila je gledanija od utakmice Lige šampiona! Takođe, u vrhu liste gledanosti našle su se i emisije „Život priča“, „Na mestu zločina sa Mašanom“, „Exkluziv“, „Exploziv“, „Praktična žena“ i serije „Čista ljubav“ i „Strasti Toskane“.

Grafikon 2
Grafikon 2

Jutarnji program Prve televizije u rekordnom roku je osvojio gledaoce Srbije o čemu govore i zvanični rezultati. Publika je i tokom jučerašnjeg dana poklonila poverenje „Jutru sa Jovanom i Srđanom“ koje je ostvarilo čak 22.8 odsto udela u gledanosti i tako se našlo ispred svih nacionalnih televizija u datoj ciljnoj grupi.

Grafikon 3
Grafikon 3

Među ciljnom grupom do 50 godina u urbanim sredinama, Prva televizija je za vreme “Jutra sa Jovanom i Srđanom” bila ubedljivo najgledanija nacionalna televizija sa učešćem u gledanosti od 25.3 odsto.

Grafikon 4
Grafikon 4