Showbiz vesti

Evo je: Starleta predstavila novo dete, vrlo je zabrinuta

Kim Kardašijan predstavila je svoju teću bebu malenu Čikago koja je rođena 18. januara.
27.02.2018. - 11:05h

Mali zamotuljak pojavio se na Instagram profilu svoje mame, a komplimenti su pljuštali sa svih strana. 
"Beba Čikago", bilo je sve što je ponosna mama napisala, na šta su se nadovezali mnogobroni komentari i pet miliona lajkova. 
Mala Či, kako joj tepaju članovi porodice, poslušna je, mirna i preslatka beba, a već uživa u luksuzu i bogatstvu poznatih roditelja. Kako prenosi portal "E news", njena soba ukrašena je dečijim ornamentima u vrednosti 75 000 dolara. 
"Liči pomalo na Nort, ali i na Seinta. Baš je prava njihova kombinacija po izgledu", rekla je Kim za "E news".

Kim je treće dete dobila uz pomoć surogat majke. Zbog komplikacija u prve dve trudnoće, odlučila je da angažuje ženu koja će doneti dete na svet, a nije imala nameru da se zadrži na dvoje dece. Ono što je izazvalo kontroverze je pitanje - ko je zapravo bila surogat majka? 
Dok jedni tvrde da je reč o anonimnoj dami koja ima 27 godina i već je rodila svoju decu, neki su mislili da je njena sestra Kajli preuzela tu ulogu. Sada kada su obe dobile bebu, očigledno je da mlađa sestra nije bila surogat majka. 
"Ne znam da li sam dovoljno bliska sa svojom bebom. Veoma me muči što je nisam nosila devet meseci. Bez obzira na sve teškoće koje sam imala, drugo stanje je stvorilo zaista posebnu vezu sa Nort i Sentom. Mnogo više se sada trudim oko Či, da ne oseti da smo jedno vreme bile razdvojene", objasnila je majčinske muke svetska starleta.

Izvor: Superžena