Svi u čizmama i kaputima, a ona gola i bosa na ovu hladnoću!

Da li glumice smeju da osećaju hladnoću?

.

Na londonskom predstavljanju novog trilera „Crveni vrabac“ glumica Dženifer Lorens (27) zadivila je prisutne u crnoj „Versaće“ haljini. S dubokim dekolteom u obliku srca i sa velikim šlicom, Denifer je izgledala kao prava holivudska diva. Uz haljinu bez rukava obula je crne sandale sa tankim kaišem i još jednom zaradila pohvale modnih kritičara.

Bilo je to u Londonu 20. februara. Temperatura je bila oko pet stepeni Celzijusa, a fotkanje je bilo napolju, na terasi hotela, sa predivnim londonskim „Okom“ u pozadini.rofidia

Tek kad pogledate fotografiju Dženifer sa muškim kolegama, postane vam jasno koliko je Holivud suluda industrija. Džoel Edgerton, Džeremi Ajrons, Fransis Lorens i Matijas Šoenatredom su u jaknama i kaputima, a na nogama imaju čizme.

Dženifer se drži hrabro iako je jedva obučena i verojatno se trese od hladnoće, a sudeći po njenoj kosi, u Londonu je duvao i vetar.a

Da li glumice smeju da osećaju hladnoću ili je to za Holivud previše? Čini se da spoljni elementi ne smeju da stanu na put pokazivanju dekoltea, a glumica u zatvorenim cipelama na premijeri, čak i usred zime, nešto je nezamislivo.

I dok jedni smatraju da se radi o seksizmu i nepravdi, drugi smatraju da je Dženifer to posao i da je njen izbor hoće li se smrzavati ili neće - pogotovo zato što je „Versaće“ haljinu verojatno dobila besplatno. 

Izvor: 100posto.hr