Džeki Kenedi je rođenoj sestri maznula Onazisa ispred nosa!

Princeza Li Radživil, sestra Džeki Kenedi, danas ima 83 godine i dugo se drži podalje od medija. Nedavno je ipak dala ekskluzivni intervju i u njemu otkrila mnogo zanimljivih detalja.

.

Kada su je iz časopisa “Veniti Fer” zamolili za intervju, rekla je: “Molim vas samo da to ne bude još jedna priča o meni i o mojoj sestri. Uvek su nas svi predstavljali kao sijamske blizance”, aludirajući na to da se zaista često pojavljivala u medijima, ali nikada samostalno, već uvek kao pratnja svoje mnogo slavnije sestre.

Ipak, i pored tog prvog naleta ljutnje, dozvolila je novinarima da ipak postave i nekoliko pitanja u vezi za Džeki, sa kojom je imala vrlo komplikovan odnos.

Li je imala dva braka - prvi sa izdavačem Majklom Templom. Međutim, imala je vanbračnu aferu sa aristokratom Stanislavom Redživilom, za koga se na kraju udala. Međutim, i taj brak bio je na klimavim nogama, a dodatno ga je poljuljala iznenadna bliskost Li i Aristotela Onazisa.

Njih dvoje počeli su da se intenzivnije druže dok je Džeki još bila u Beloj kući. U jedonm od prethodnih intervjua Li je priznala da je u to vreme maštala o tome da se uda za Aristotela jer, kako je objasnila, “ko o tome ne bi maštao?”. Međutim, nije Li bila ta koja je stupila u brak sa milionerom. To je za rukom pošlo njenoj sestri Džeki.

A to je samo jedan od poraza koje je Li doživela zbog svoje sestre. I sama je nekoliko puta rekla da zaista nije bilo lako biti sestra Džeki Kenedi.

- Toliko stvari nisam mogla da uradim iako sam želela i to samo zato što mi je zet bio predsednik - rekla je Li.

A kada je Džon Kenedi ubijen, Li je pomislila samo jedno - da je napokon slobodna.

Pet godina nakon toga, Džeki je ušla u brak sa Aristotelom. To je znao ceo svet, a saznala je i Li, ali ne od Džeki. To joj je saopštio sam Onazis koji ju je preklinjao da dođe na venčanje. Bio je to težak udarac za Li. Pravila se da je sve u redu i da se slaže sa tim brakom, ali osećala se izdanom.

- Bio je to veliki udarac za naš odnos. I naša veza se od toga nikada nije oporavila - prokomentarisala je Li postupak svoje sestre.

A kada je Džeki preminula 1994. godine, svu imovinu zaveštala je svojim najbližima. Tu je uvrstila i decu Li Radživil. A ipak, Li nije dobila baš ništa, ni najobičniju sitnicu za sećanje na svoju sestru.

Izvor: Žena.Blic