Sećate se Esmeralde? Kokain ju je zamalo uništio, a onda je saznala da joj sin ima Daunov sindrom! Ovako danas izgleda...

Sećate se meksičke sapunice "Esmeralde", slepe devojke koja je u porodilištu zamenjena muškom bebom, misleći svi da je mrtva. Glavnu glumicu Esmeraldu glumila je Leticija Kalderon koja je baš tada kao 29-godišnjakinja doživela vrhunac svoje karijere.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot
.

Leticija danas ima 51. godinu i priznaje da se tokom snimanja poznate sapunice borila sa zavisnošću od kokaina. Osvestila se onda kada joj se najbolja druagrica predozirala i umrla na rukama.

"Bila sam mlada, na vrhuncu karijeru, puna novca i sve mi je bilo dostupno. Nepromišljenost me je mogla koštati života", rekla je u intervjuu za jednu meksičku emisiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leticia Calderon (@leticiacalderonof) on

.

Glumica je bila u dva braka, a iz drugog s advokatom Huanom Koladom (57) ima blizance Lućijana i Karlosa. Kada se porodila 2005. godine uzela je dužu pauzu kako bi se posvetila sinovima, naročito mlađem Lućijanu koji se rodio sa Daunovim sindromom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leticia Calderon (@leticiacalderonof) on

.

"Ovo je najbolji dan za mene, dan prave ljubavi, volim svog Lućijana", napisala je u objavi glumica na Svetski dan osoba sa Daunovim sindromom.

Kalderon je ispričala kako je na nju sin jako uticao i da nikada nije sebe pitala "zašto ja", kao što to čini većina roditelja kada sazna dijagnozu svog deteta.

"Vide kako je fantastičan i polaskana sam što je moj sin", zaključila je Kalderon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leticia Calderon (@leticiacalderonof) on

.

Izvor: blic.rs