Showbiz vesti

Kesić odlazi u Kanadu: "Suprug sam i otac dva mala deteta, a još uvek podstanar..."

Poznati humorista i voditelj Zoran Kesić je na svojoj Fejsbuk stranici objavio poruku koja je iznenadila mnoge njegove fanove:
05.02.2018. - 10:06h

"U julu punim 42 godine. To je, po mojoj proceni, tačno polovina života. Od osamnaeste godine radim i zarađujem. Mislim da je prilično uspešna karijera iza mene. Ne oskudevam ni u nagradama za svoj rad i rad mog tima. Jedno sam od omiljenih tv lica u našoj zemlji. I što je još važnije, za razliku od drugih tv lica, moje tv lice i dalje je lepo i prija oku posmatrača. Vidi sliku. Suprug sam i otac dva mala deteta. A još uvek podstanar! Odlučio sam se zato na očajnički korak, ali korak koji bi svaki savesni otac, suprug, pre svega muškarac morao da preduzme. Odlazim u Kanadu u lov! Tetka, gde god da si, naći ću te", napisao je u svom stilu.

Iako ste ovom porukom bili ubeđeni da je Kesić sa porodicom zauvek napustio Srbiju, voditelju je ovo 'oproštajno pismo' bila samo najava za njegov šou "Kesić, priče i pesme" zakazan za 10. februar u Torontu.

Reč je o humorističkoj predstavi koja u sebi sastoji elemente stendap komedije, pozorišta, improvizacije i kabaretskoh izvođenja pesama, ali naravno kao i uvek - interekacije sa publikom. Sudeći po objavi na društvenim mrežama, ovaj šou je namenjen svim ljudima iz bivše Jugoslavije koji sada žive u inostranstvu.

Pratite nas i na Viberu!