Poznatoj glumici NESTAO BRAT, a zatim je na društvenim mrežama objavila tužne vesti... (FOTO)

Glumica se nadala da će ga pronaći i da će se sve ovo srećno završiti, međutim...

.

Jedna od zvezdi serije "Seks i grad" Kim Katral je na svom profilu na Instagramu prvo objavila vest da joj je nestao 55-godišnji brat Kristofer Katral.

.

"NESTAO! Ovo je moj brat Kristofer Katral ili Kris, kako ga zovemo. Nestao je u utorak, 30. januara. Njegovi ključevi, mobilni telefon i novčanik ostali su na stolu, a ulazna vrata njegovog doma bila su otključana. Ovo nimalo ne liči na Krisa. Nikada ne bi ostavio otključanu kuću ni svojih 7 pasa koje obožava. Kris ima 55 godina, plave oči, kratku smeđu kosu, farmerke, obično nosi široki zimski kaput sa crnim rukavicama i poluduboke crne zimske čizme. Pomozite nam da ga vratimo kući. Molim vas širite ovo. Hvala puno što ste izdvojili vreme i pročitali ovo. Kim", napisala je glumica na Instagramu, a zatim se sutradan opet oglasila ali nažalost sa tužnim vestima:

.

"Sa velikom tugom moja porodica i ja obaveštavamo javnost da je naš voljeni sin i brat Kris Katral iznenada preminuo. Molimo za privatnost, ali se zahvaljujemo svima vama na nesebičnoj ljubavi i podršci u ovim teškim trenucima", napisala je Kim.

Pratite nas i na Viberu!