Pijane fotke najpoznatije manekenke na svetu!

Na vrhuncu karijere nije bilo naslovnice tabloida koju bar jednom nije krasila njena fotografija iz nekog od skandaloznih noćnih izlazaka.

.

Kejt Mos (44), jedan od najprepoznatljivijih i najtraženijih supermodela na svetu, osim što je poznata po uspešnoj karijeri, stranice tabloida godinama je punila i odlascima na razuzdane žurke gde se nije libila da popije čašicu više.

Naravno, paparaci su sve to sa veseljem čekali i zabjeležili je u najgorim izdanjima.

Mnoge je zato iznenadilo kada je ovih dana na Amazonu osvanula knjiga za samopomoć „Self Care For The Real World“ autorki Nadi Narain i Kati Narain Filips na čijim je koricama utisnuto i ime Kejt Mos koja knjigu svima preporučuje.

U knjizi se, između ostalog, savetuje odlazak u krevet u najkasnije pola 11 uveče i što manje alkoholnih pića, a svima je dobro poznato da je baš Kejt ta pravila prekršila bezbroj puta.

Na vrhuncu karijere nije bilo naslovnice tabloida koju bar jednom nije krasila njena fotografija iz nekog od skandaloznih noćnih izlazaka. Mos je bila i na odvikavanju od alkohola.

2005. godine našla se u centru skandala nakon što je u javnost procurio video na kojem je vidljivo da šmrče kokain.

Kejt je trenutno u vezi sa 13 godina mlađim Nikolajem von Bizmarkom, a vezu su započeli krajem 2015. nakon što se manekenka razvela od supruga Džejmija Hinca. Kejt je majka Lile-Grejs (14)  koju je dobila s bivšim partnerom Džefersonom Hakom.

Izvor: 100posot