Showbiz vesti

Ovo više NIJE napopularniji selfi u istoriji!

Ovog vikenda žene i muškarci širom sveta su se ujedinili, i sa transparentima i povicima prošetali su svojim gradovima u cilju borbe za prava žena. Ženski marš (Women's March) u Americi okupio je veliki broj poznatih ličnosti na ulicama Los Anđelesa i tako je nastao sad već istorijski selfi.
23.01.2018. - 09:38h

Sećate se čuvenog selfija 2014. godine se Elen Dedženeris i holivudskim miljenicima na dodeli Oskara koji je oborio rekord na Tviteru po broju lajkova i deljenja.

Naredna fotografija je objavljena na Instagramu i po svoj prilici pred nama je istorijski trenutak.

Dženifer Lorens, Kameron Dijaz i Adel ruku pod ruku prošetale su Los Anđelesom da bi podigle glas protiv mizoginije i viševekovnog ugnjetavanja žena.

Adel je na Instagram profilu napisala da su joj u životu najveća inspiracija bile žene.

Објава коју дели Adele (@adele) дана

"Moja porodica, moji prijatelji, profesori, kolege i moji idoli. Obožavam žene koje su u mom životu. Treba da ih bude još više. Zahvalna sam što sam žena i to nikad ne bih promenila. Želim sve ono što je drobro za ljude i mislim da mi možemo sve da promenimo. Moć miru i moć narodu", napisala je Adel.

Pored inspirativnih reči, nikome nije promakao transparent višestruke Gremi dobitnice na kojem piše: "Everyone's full of s*it".

Izvor: Noizz