Bila je kasirka, danas je najmoćnija majka na svetu!

Nekad je radila u prodavnici i bila je stjuardesa, a danas je mega menadžerka koja je od svoje dece napravila milionere.

.

I oni koji ne prate šoubiznis i tabloide teško da ne znaju ko je Kris Džener. Toliko je u medijima da ju je teško izbeći. Slavna mama i glava porodice Kardašijan, koju prati i nadimak „mamadžer“, žena je koja se u svet slavnih probila brakom sa advokatom Robertom Kardašijanom.

Ali, pre rijalitija „U korak sa Kardašijanima“, Kris je živela prilično jednostavnim životom. Radila je kao prodavačica u prodavnci i kao stjuardesa, a oduvek je težila bogatstvu i nečem većem. Sada kad ima 62 godine i njena se vrednost procenjuje na 60 miliona dolara, može se reći da je u tome i uspela.

O detaljima veze sa njom progovorio je Alfred Garsija, njen bivši dečko za  knjigu 'Kardašijani: Američka drama“.

Godinu pre venčanja sa advokatom Robertom Kardašijanom, Kris je sa Alfredom odradila snimanje za koje se nadala da će je proslaviti jer je žarko želela da postane model, a koje sad ekskluzivno poseduje Dejli Mejl. Alfred iskreno kaže da, danas rijaliti zvezda, Kris nije bila za modeling, a uveren je i da se zaposlila kao stjuardesa samo da bi dobila priliku da upozna ljude.

I njena bliska prijateljica priznala je da je Kris tada lako privlačila bogate muškarce i da nema onog ko se za njom nije okrenuo.

Kris i Alfred su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, čak toliko da ga je angažovala da fotografiše i njenu svadbu s Robertom Kardašijanom.

I tek tim venčanjem ovoj majci šestoro dece uspelo je ono što nije ranije, iako ju je prethodno Robert na nekoliko meseci ostavio zbog veze sa Prisilom Prisli. Ali, pošto veza sa njom nije uspela, advokat se vratio Kris, a ostalo je istorija.

Kris ništa nije prepuštala slučaju. I tokom raskida, Kardašijana je zvala svake večeri jer je očajnički želela da se uda za njega i brinula je da će možda ipak izabrati Prisilu umesto nje.

Nakon njihovog venčanja, ljudi su pomislili da će Kris i Robert ostati zauvek zajedno. Medeni mesec u Parizu, sve je izgledalo idilično. Ali, par se rastao jer je Kris varala Roberta.

Vrlo brzo se udala za Brusa Dženera koji je pre dve godine promenio pol i postao žena.

Garsija je za knjigu u nastanku izjavio da je Kris oduvek izlazila sa ljudima koji imaju novca i predstavljaju nešto u društvu.

- Nikad mi to sama nije rekla, ali znam da je stalno iščekivala da joj se dogodi nešto sjajno - kaže Garcija koji nimalo nije bio iznenađen kad je odlučila da se uda za Kardašijana.

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана

.

Kris je danas od imena Kardašijan napravila brend, a deca su joj milioneri.

Izvor: 100posto