Severina posle 17 godina pronašla devojčicu iz spota "Virujen u te"!

Krenule i suze: 'Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene...'

.

„Virujen u te, s tobom živim lipo, sve dok me bude volit ću te slipo“, pjevala je Severina  daleke 2001. godine, a u spotu je prikazana kako grli jednu devojčicu – Iris Vukušić. I retko ko bi znao kako se ta devojčica zove da se nije dogodio dirljiv susret u jednom splitskom klubu, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon punih 17 godina dve dame su se srele: jedna je od devojčice postala žena, druga je našla mir i dobila najveće blago – svog sina. Kada je srela nekada malenu Iris, iz Severine je izletela lava emocija. Seve je na svom Instagram profilu objavila i snimak susreta sa Iris. Suza radosnica nije nedostajalo. Severinin post prenosimo u celosti:

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана

.

"Tražila sam te godinama, a sada si ti našla mene... Kao što sam ja tebe one 2001. godine na otoku... Smišnu, zaigranu, pametnu, istu... Kad sam te pozvala da snimaš sa mnom spot za Virujen u te... Mama ti nije vjerovala, ali te dovela sutradan sa sestrom... Hvala tvojoj mami na tebi, u mom si srcu zauvijek.

Sva djeca koju sam svih ovih godina takla i zagrlila su moja djeca, jer su mi svoje rukice pružala srcem i zauvijek, zauvijek ostala u meni... Njihove ruke, obrazi, riječi i poljupci su ostali urezani na mojoj koži kao male nevidljive tetovaže... Imam puno djece, sva sam istetovirana njima... Ona je jedna od njih...".

A šta Iris kaže? 

.

"Ono kad pola života maštaš da nekog ponovo sretneš da ga čvrsto zagrliš i prineseš mu ljubav i onda se desi ovo. U moru ljudi na zaslonu mobitela pripozna sliku, ja ovo ne mogu ričima opisat. Mogu ti samo reć hvala ti na emociji, hvala ti na ljubavi i hvala na ovoj čaroliji. Bolji kraj godine nisan mogla ni zamislit.

Tri minute di se izbrisalo sve oko mene; iz moje percepcije tri vanzemaljske minute. Volin te do neba. Sve najbolje u Novoj godini sa željon da tebi i svima tvojim najmilijima bude baren duplo bolja nego predhodna uz ovakve emocije i osjećaj koji si ti meni pružila. Do neba zahvalna", napisala je Iris .

Izvor: jutarnji.hr