Džordž Majkl odbio seks sa Lejdi Di

U novoj biografiji pokojnog Džordža Majkla objavljeni su njegovi intervjui koje javnost dosad nije imala prilike da čita.

.

U intervjuima pevač opisuje odnos sa princezom Dajanom koju je upoznao 1993. godine na koncertu za borbu protiv AIDS. Brzo su postali prijatelji i često su se družili i čuli telefonom.

Dajana mu se poveravala oko svog propalog braka sa princom Čarlsom, a izgleda da je ona od pevača htela i više od prijateljstva.

„Brzo smo kliknuli i imali smo posebnu vezu. Kad sam je nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se razvodi. Rekla je da mora da pobegne što dalje od kraljevske porodice koja nije baš puna ljubavi prema njoj", rekao je Džordž Majkl.

Pevač je tvrdio i da nije bilo nikakve sumnje da je htela da budu ljubavnici.

„Bila je poput mnogih žena koje sam privlačio. Vide u meni nešto nepreteće. Dogodile su se neke situacije koje su pokazale da je jako privlačim. To uopšte nije bilo pod znakom pitanja. Nikad nismo spavali zajedno jer sam znao da bi to bila katastrofalna ideja", rekao je Džordž.

Zbog svega toga on nije hteo često da joj se javlja, ali zato je ona njega stalno zvala i htela da se vide.

Džordž je bio gej i u to vreme je bio sa brazilskim modelom Anselmom Felepom, koji je preminuo od komplikacija uzrokovanim sidom 1993. godine.

Džordž Majkl je preminuo je na Božić 2016. godine, a biografija autora Dejvida Nolana izlazi uskoro u Velikoj Britaniji.

Izvor: 100posto.hr