Showbiz vesti

U Novu godinu Prva TV ulazi sa novim kablovskim kanalima; Prva Life i Prva Files od 1. januara u etru!

Nova godina na Prvoj televiziji donosi i nove kablovske kanale! Od 1. januara uživajte u svemu što čini život uz Prvu Life i rešavajte misterije, otkrivajte tragove i istražujte uz Prvu Files.
01.01.2018. - 08:13h

Na Prvoj Life nas očekuje veliki povratak Ali Mekbil, popularne serije s kraja devedesetih, čiji spoj drame, komedije i vrcavih likova nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako izgleda ona vedrija i smešnija strana boravka i rada u bolnici moći ćete da vidite u komediji Stažisti. Za one koji uživaju u dobrim spletkama, tu je popularna njujorška Tračara, a za one koji preferiraju tajne i mahinacije „iza scene“ dramatična serija Skandal. A svakodnevno ćemo vas inspirisati i emisijama o kuvanju, uređivanju bašte i sređivanju kuće.

Sve ljubitelje nepredvidivih sudskih slučajeva, uzbudljivih istraga i misterija i napetih policijskih potera očekuje bogat i sadržajan celodnevni program na Prvoj Files. Pod sloganom »dokazano najbolji program« Prva Files će, premijerno i reprizno, emitovati filmove, serije, emisije i dokumentarne rijaliti programe novije produkcije, kao što su Nestali, Kriminalni umovi, Milenijum, Stalna meta, Ubistva u Midsomeru, Red i zakon, Noćna mora iz komšiluka, sadržajno upotpunjujući ponudu kablovskih kanala kompanije Antena Grupa. ​