Tri novogodišnja pitanja za Danijelu Buzurović

1. januar je najbolje vreme da se prihvatimo ispunjavanja malih i velikih želja. Danijela Buzurović, urednica i voditeljka Exkluziva, odgovorila je na tri novogodišnja pitanja kojima 2017. pratimo u istoriju.

.

Kako je biti Danijela Buzurović na početku 2018?

- Danijela je malo umorna, tačnije neispavana, ali to nije ništa što pet dana na planini i malo skijanja ne može da reši.

Najlepši događaj 2017. godine, potez, situacija... Šta te je usrećilo?

- Odnos moje dece je nešto što me usrećuje svakog dana. Rastu... Sin Nestor ima već četiri godine, a ćerka Klara godinu i po i sad se već ozbiljnije igraju i već i šuruju, to je predivno gledati. Prelep je osećaj i kada gledam koliko radosti naša deca donose babama i dedama, odnosno našim roditeljima. Usrećuje me i serija "Istine i laži" koju snima moj muž Stefan. Drago mi je da je deo jednog toliko uspešnog projekta. Drago mi je, a i ponosna sam na njega kako se snašao u toj ulozi. Srećna sam i kada se vrati sa snimanja kući.

Najveća želja za 2018. godinu (a da nije "samo da smo živi i zdravi")?

- Nemam neke velike želje. A one svakodnevne se Stefan i ja trudimo da ispunjavamo zajedno. Želim da svo četvoro odemo na letovanje, ove godine to nismo uspeli zbog snimanja. Eto to želim!

Dragi ljudi, PRVA.RS želi vam da vam u 2018. sve bude po volji i želji!