Sektaški uslovi na koje su sve supruge Toma Kruza morale da pristanu

Ne zna se da li je čudnija veza Toma Kruza sa sajentologijom ili sa ženama sa kojima je bio u braku. Sve su morale da se povinuju jezivim pravilima koja su im bila nametnuta. Nije ni čudo da je već dugo - sam.

.

Sajentološko bračno savetovalište

Mimi Rodžers je uvela Toma u sajentologiju i navela ga da odlaze na "savetovanje". To znači da "kvalifikovana" osoba iz sajentološke crkve postavlja pitanja paru i predlaže metode pomirenja bliske učenju te "crkve".Kasnije su istom savetovanju morale da se podvrgnu i Nikol Kidman i Kejti Holms.

Ostaješ u braku do 33.

Ok, ovo nema veze sa sajentologijom, ali je uvrnuto. Tom Kruz i Nikol Kidman su bili u braku 11 godina. Oboje u javnosti nisu govorili mnogo o razlozima za razvod. Razveli su se 2001. kada je Nikol imala 33 godine. Tom se i od Mimi Rodžers razveo kada je ona napunila 33, iako je šest godina mlađi od nje. I pogodite koliko je Kejti Holms imala kada su se 2012. razveli? Da, u pravu ste!
Bez antidepresiva za postporođajnu depresiju
Tom je javno kritikovao Bruk Šilds koja je zbog postporođajne depresije uzimala anitidepresive. On tvrdi da žene koje boluju od toga treba "samo da uzimaju vitamine", a zabeleženo je da je rekao: "Vi ne znate istoriju psihijatrije. Ja znam." Još jedan Kruzov klasik.
Bez psihijatra
Prethodna stavka nas vodi do toga da je Kruz potpuni kontrol frik. On ne veruje u psihijatre i tačka. Zapravo, radi se o doktrini sajentologa sa kojima je skoro 30 godina. A kada Tom ne veruje u psihijatre - njegove žene ne traže pomoć ako im je potrebna.
Porođaj u tišini

Tom je zahtevao da se Kejti Holms porodi u potpunoj tišini kada je rađala malu Suri. Sajentolozi veruju da glasni zvuci tokom porođaja mogu da traumatizuju bebu. Znači ništa vrištanje, uzdasi, glasno disanje, napinjanje...
U slučaju razvoda - bez novog dečka pet godina
Tokom razvoda od Kejti Holms procurila je informacija da je glumici zabranjeno da se javo viđa sa bilo kojim muškarcem pet godina, kao i da je svakom njenom dečkom u tom periodu zabranjeno da prilazi Tomovoj i njenoj ćerki Suri.

Izvor: Noizz