Zvezdane fotke po kojima ćemo pamtiti 2017. godinu

Još jedna godina je na kraju. I, kako to biva, bilo je ljepih situacija i manje lijepih, ali i ovako i onako pamtićemo samo ono što nas je promenilo nabolje. Društvene mreže u današnjem vremenu igraju veliku ulogu, pa objavom fotografija oeležavamo trenutke koji su objeležili naš dan, godinu i život. Instagram je objavio listu najlajkovanijihh fotografija u protekloj godini.

.

Za početak – Bijonse. Pevačica i njen suprug u ferbruaru su objavili da čekaju blizance.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

.

Ta fotka ima najviše lajkova u 2017. godini. Zatim je u julu objavila prvu fotografiju sa sinom i ćerkom kojima su dali ime Sir i Rumi.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

.

Kristijano Ronaldo je u novembru dobio četvrto dete. Devojčicu Alanu Martinu rodila je njegova devojka Georgina Rodrigez, a fotografija koju je šerovao je druga je po broju lajkova na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

.

Za Bijonse i Ronaldom sledi Selena Gomez. Pevačica je sve šokirala kada je iznenada objavila fotografiju iz bolničke sobe. Selena se, zbog komplikacija koje su posledica autoimune bolesti lupusa, podvrgla transplantaciji bubrega, a donor je bila njena najbolja prijateljica Fransia Raisa. Iako je tom objavom uplašila fanove, Selena se odlično oporavlja, a pomirila se i as bivšim dečkom Džastinom Biberom.

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана

.

Verovali ili ne, u top 10 najlajkovanijih fotografija na listi su zapravo tri Ronaldove, četiri Selenine, dve Bijonsine i na peto mesto se ovih dana ugurala Kloi Kardašijan koja je napokon potvrdila šuškanja da je trudna.

Tačan poredak fotografija koje su imale najviše lajkova na Instagramu možete da pogledate OVDE

Izvor: 100posto.hr