Sestre Vilis gole u kadi, najmlađa se već skidala sa droge!

Ćerke nekadašnjeg bračnog para Demi Mur i Brusa Vilisa našle su se u žiži interesovanja svetskih medija zbog fotke koju su mnogi okarakterisali kao skandaloznu.

.

O Taluli, dvadesetčetvorogodišnjoj naslednici čuvenih filmskih zvezda, naširoko se pričalo i pisalo, a u javnosti se najviše polemisalo o njenom skandaloznom ponašanju. Sada je objavila fotku sa svojim sestrama.

Rumer, Skaut i Talula Vilis, ćerke nekadašnjeg bračnog para Demi Mur i Brusa Vilisa, našle su se u žiži interesovanja svetskih medija zbog fotke koju su mnogi okarakterisali kao skandaloznu. Sve tri su se namestile tako da se ne vidi jesu li gole ili ne, ali fanovi i prijatelji su se itekako dobro nasmejali.

.

"Nadam se da se nijedna nije upiškila. Hollivud vas nije razmazio, i dalje štedite. E, TO ja zovem kvalitetno porodično vreme", samo su neki od komenatara ispod fotografije.

Da parafraziramo Frojda u jednoj fotki:

.

Inače, najmlađa Talula je rešila da krene stopama slavnih roditelja, te je gluma njen životni poziv, a nisu je zaobišla iskušenja, pa je podlegla drogama. Članovi porodice su je ubedili da ode na lečenje, o čemu se i te kako spekulisalo u javnosti.

Izvor: Blic, RTL