Najveće fotošop katastrofe poznatih dama u 2017.

Iako svi žele da budu poput njih, one same to očigledno ne žele. Zašto bi inače rizikovale slavu i reputaciju samo da bi prekrile sve mane fotošopom i pokazale se u najboljem svetlu? Nisu sve slavne dame krive za svoje fotošop katastrofe, neke od njih bile su samo žrtve, ali svejedno - njihove loše retuširane fotke obežile su 2017. godinu:

.

Desna ruka Kris Džener

Објава коју дели Kris Jenner (@krisjenner) дана

.

Mozak operacije Kardašjian, mama Kris, baš kao i ostatak porodice, na Instagramu često reklamira raznorazne proizvode. Ali fotka kojom je u junu reklamirala čaj za mršavljenje, očito je bila fotošopirana, a odala ju je desna ruka. Ako ste na prvi pogled bile ljubomorne na njene čvrste i lepo oblikovane bicepse, pogledajte malo bolje i videćete da drvena greda iza nje izgleda neobično zakrivljeno. Iako je neko obavio dobar posao na ruci, promakla mu je tipična fotošop greška koju je javnost odmah uočila.

Kosa Selene Gomez

.

Da, čak se i lepa Selene koristi fotošop trikovima, ali u malo drugačije svrhe. Za razliku od većine poznatih dama koje na fotkama stanjuju noge i struk, peglaju bore i povećavaju zadnjicu, Selena je fotošopom poželela da svojoj kosi doda još volumena. Ipak, možda nije sama kriva za tu katastrofu jer fotografiju je na Instagramu objavio njen frizer.

Ten Kim Kardašijan

.

Kim Kardašijan našla se pod linčem javnosti zbog promotivnih fotografija za svoju beauty liniju na kojima je, i više nego oči

gledno, potamnila svoju kožu. Ipak, zvezda se branila da je pre toga bila na sunčanju, ali kasnije je ipak priznala rešku i ispravila je.

Grudi Emili Ratajkovski

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана

.

Lepa manekenka bila je zvezda septembarskog izdanja francuskog časopisa Madame Figaro i požalila zbog te odluke jer su joj na fotografijama smanjili grudi. Uz to su joj i povećali usne, a Emili je sve to saznala tek kada je časopis bio pušten u prodaju pa ih je javno prozvala za fotošop na svom Instagramu.

"Bila sam veoma razočarana kada sam videla da su mi usne i grudi fotošopirane na naslovnici časopisa. Nadam se da će modna industrija više prestati da pokušava da popravi stvari koje nas čine jedinstvenima i početi da slavi individualnost," napisala je manekenka.

Frizura Solanž Nouls

.

Sestra slavne Bijonse takođe je bila žrtva fotošopa. Solanž je u oktobru krasila naslovnicu časopisa "London Evening Standard" gde su joj fotošopirali kosu, odnosno potpuno izbrisali najzanimljiviji deo frizure. Pevačica je odmah javno reagovala i na svom Instagram profiluobjavila originalnu fotografiju uz stihove iz svoje pesme "Don't touch my hair" (Ne diraj mi kosu).

Stomak Kloe Kardašijan

Објава коју дели Khloé (@khloekardashian) дана

.

Poslednja Kardašijanka na ovoj neslavnoj listi je Kloi koja, očito, još od oktobra manje-više uspešno se drži što dalje od javnosti. A kada kažemo "manje-više" mislimo i na ovu fotošop katastrofu koja je dodatno uzburkala glasine jer je Kloi vidno uređivala fotku i to oko svog stomaka, a odala ju je zamagljena ruka njenog dečka Tristana Tompsona.

Izvor: Cosmo