Nađen u lokvi krvi, bez svesti: Užasan potez glumca o kojem se i danas priča u Srbiji!

Osvajao je mnoge lepotice, ali je ljubav prema jednoj bila umalo kobna.

.

Američki glumac Oven Vilson, koga trenutno gledamo u filmu "Čudo" uz Džuliju Roberts i koji je zbog maestralne uloge ponovo u žiži javnosti u našoj zemlji, pre deset godina je pokušao da izvrši samoubistvo.

Zabavljao se sa mnogobrojnim lepoticama među kojima je i pevačica Šeril Krou koja je pesmu "Safe nad Sound" navodno posvetila upravo njihovoj vezi.

Međutim, ljubav koja mu je zamalo došla glave je ona sa lepom Kejt Hadson. Njih dvoje su se upoznali i zaljubili na snimanju filma "Ti, ja i Dupri" 2006. godine. Nakon raskida 2007. i pokušaja samoubistva, Vilson je otkazao sva zakazana pojavljivanja i rad na filmovima.

Vilson je jedno nedeljno jutro presekao vene na rukama i popio je punu bočicu jakih tableta za spavanje. Pričalo se da je razlog za taj čin neostvarena ljubav sa glumicom Kejt Hadson. Vilsonu je u bolnici pružena sva moguća pomoć i život mu je spasen nakon što su ga ušili i izvršili detoksikaciju.

I kao da se nije dovoljno "opekao", 2008. godine Oven i Kejt opet ulaze u vezi i najavljuju i planove za venčanje. Međutim, do toga nikad nije došlo jer su ubrzo ponovo raskinuli i nikad se više nisu vraćali jedno drugom.

Vilsonu veze očigledno nisu jača strana, što dokazuje i kratka veza sa Džejd Djuel sa kojom je ipak "stigao" da 2011. dobije sina po imenu Robert Ford Vilson, dok 2014. stiže iznenađujuća vest da je dobio još jednog sina - Fina, ali ovog puta sa ličnim trenerom Kerolin Lindkvist sa kojom nikada i nije bio u ozbiljnijoj vezi.

Izvor: Blic