Ne kapirate španske serije? Čekajte tek ovo da pročitate: Pevač banči s devojkom koja izgleda kao njegova bivša pre operacija

The Weeknd je nedavno prekinuo desetomesečnu vezu sa koleginicom Selenom Gomez koja se ubrzo vratila bivšem dečku Džastinu Biberu, a on se viđa sa devojkom koja liči na njegovu bivšu koju je otkačio pre Selene...

.

Iako je Džastin Biber prestao da prati Selenu na Instagramu i izbrisao je sve njihove zajedničke fotke, u nedavnom intervjuu Selena je otkrila da su ostali bliski prijatelji i da između njih nema zle krvi.

"Nešto na što sam zaista ponosna jeste naše blisko prijateljstvo. Nikada nisam doživela tako nešto. Završili smo kao najbolji prijatelji i podrška jedno drugom zbog čega sam presrećna", otkrila je pevačica koja više ne skriva sreću koju je ponovno pronašla sa Džastinom.

I, pazi sad:

Nakon što se ona vratila bivšem, počelo je da se šuška da i The Weeknd radi na tome da vrati svoju bivšu devojku manekenku Belu Hadid koju je navodno i ostavio zbog Selene nakon dve godine ljubavi. Navodno joj poslao veliki buket ruža nakon revije „Victoria's Secret“ u Šangaju, a nedavno je viđen i kako izlazi iz stana njene mame Jolande i da čak banči sa Belom po Njujorku.

Ali, izgleda da su to bile samo glasine jer je pevač onomad viđen u Sidneju kako lumpuje sa prijateljima u iznajmljenoj vili, a viđen je i sa dugokosom brinetom u kratkoj beloj haljinici koja je sa prijateljicom viđena prilikom odlaska iz vile.

Iako su slike koje možete pogledati OVDE malo mutne, istina je da dotična malo liči na Belu pre operacije nosa koja joj je drastično promenila izgled, toliko da je danas jedna od najtraženijih manekenki.

Naravno, nitko ne zna sa sigurnošću o čemu se ovdje radi, jer u kući je bilo još puno ljudi, no kako god bilo, sličnost je vrlo zanimljiva upravo zbog kose i prepoznatljivog nosa.

Izvor: Index.hr