Showbiz vesti

Sve bebe Bekamovih na jednom mestu

Viktorija i Dejvid Bekam poznati su po uspešnim karijerama, ali su obožavani zbog ljubavi i pažnje koju poklanjaju svojoj deci i tako uče i one koji ne umeju.I pored mnogobrojnih lomova i kriza, a u koje spada i fudbalerovo neverstvo, u Britaniji važe za jedan od parova koji imaju najskladniji brak.
18.12.2017. - 10:18h

Par koje se venčao 1999. godine ima četvoro dece – sinove Bruklina (18), Romea (15) i Kruza (12) i ćerkicu Harper (6). Bez obzira na brojne poslovne obaveze, i Viktorija i Dejvid naglašavaju da im je porodica uvek na prvom mestu, a u svaki svoj projekat gledaju da uključe i decu.

Malena Harper je mami bila inspiracija za dečju kolekciju, a Dejvidu je najstariji sin bio podrška na premijeri filma “Kralj Artur” u kojem je fudbaler imao malu ulogu.

Објава коју дели bb (@brooklynbeckham) дана

Najstariji Bruklin je napustio porodično gnezdo i gradi sopstvenu karijeru kao fotograf, a ove pretpraznične dane  je iskoristio da provede sa roditeljima i braćom i sestrom.

We miss u! X @brooklynbeckham @davidbeckham @romeobeckham @cruzbeckham #harperbeckham X

Објава коју дели Victoria Beckham (@victoriabeckham) дана

Ponosna mama Viktorija je fotografiju svoje dece okupljene povodom božićnih i novogodišnjih praznika objavila na Instagramu i za svega sat vremena pobrala 700.000 lajkova!

– Toliko sam srećna! Sve moje bebe su zajedno. Bruklin se vratio kući – napisala je Viktorija u komentaru uz fotku.

Izvor: Gloria