Zašto se Hari i Megan uvek drže za ruke, a Kejt i Vilijam ne?

Princ Hari i Megan Markl ne mogu da sakriju ljubav. Otkako su se prvi put zajedno pojavili u javnosti u septembru, par se u javnosti uvek drži za ruke, što gotovo nikad nije slučaj sa princa Vilijama i Kejt Midlton.

.

Bliskost Harija i Megan bila je očigledna i tokom njenog prvog službenog pojavljivanja za verenikom u Notingemu. Hodali su po centru grada držeći se za ruke i pozdravljajući razdraganu gomilu.

"To što se princ Hari i Megan drže za ruke nije tipično kad je u pitanju kraljevski verenički staž, ali je svakako dobrodošao gest koji pokazuje njihovo jedinstvo i radost u ovom periodu", kaže ekspert za bonton Majka Mejer za „Pipl“.

"Zapravo nema protokola koji bi im branio da za vreme službenog vereničkog staža razmjenjuju nežnosti, a ovaj gest ih čini simpatičnijma i pristupačnijima široj javnosti."

Za razliku od njih dvoje, Vilijam i Kejt su formalni na protokolarnim zajedničkim pojavljivanjima. Retko kad pokazuju bilo kakve nežnosti.

"To jednostavno zavisi od preferencija parova, ali i od prirode događaja na kojima se pojavljuju. Ozbiljniji događaj tražio bi i ozbiljan nivo profesionalizma, što bi svaki član i članica kraljevske porodice sigurno poštovao", kaže Mejer.

Izvor: Radiosarajevo.ba