Šakirin SMS Pikeu je slađi od njegove reakcije

Iako se pisalo da će slavni par okončati svoj brak, Šakirin suprug je stavio tačku na priče jednom objavom na Instagramu.

.

Šakira i Pike su zajedno sedam godina, a sada su dokazali da je njihov odnos jači od svega. Fudbaler "Barselone" otkrio je kako je njihova ljubavna priča počela i gde je upoznao Šakiru.

- Šakiru sam prvi put sreo u Madridu na snimanju spota za pesmu "Waka Waka" za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010. godine. Zatražio sam joj broj telefona, i sve se promenilo... Stigla je u Južnu Afriku pre nas jer je pevala na ceremoniji otvaranja. Posao sam joj poruku: "Kakvo je vreme?" Generalno, kad postaviš tako glupo pitanje, dobiješ odgovor: "Hladno je, ponesi jaknu". Ali ona je napisala dug pasus sa detaljnim temperaturnim promenama tokom dana. Pomislio sam "Bože, ovo nije normalno". Mali detalji u njenoj poruci otkrili su emocije. Počeli smo da se dopisujemo tokom prvenstva, a jedina prilika kada sam mogao da je vidim bila je tokom finala jer je nastupala i na zatvaranju. Rekao sam joj da ću doći do finala, samo da bih je video, a ostalo je istorija.

Izvor: Glossy