Ne podnose je u Holivudu: Dobila Oskara, bila udata za Breda, a onda je nešto krenulo naopako

Dugo se činilo da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda. Bila je udata za Breda Pita, sjajno je otelotvorila Laru Kroft na filmskom platnu, nagrađena je i Oskarom za ulogu u filmu „Neprilagođena“, ali u poslednje vreme izgleda da je nešto krenulo naopako.

.

Istina je da je iza nje težak period zbog kraha braka s Pitom, posvetila se deci i režiji, a zapostavila glumu, ali izgleda da tu leži mnogo veći razlog zbog kojeg se više ne pojavljuje u holivudskim krugovima. Pa, saznajmo o čemu je tačno reč.

„Ona je netalentovano razmaženo derište“

Na primer, pre tri godine, nakon hakerskih napada na „Soni“, u javnost su procurili mejlovi između producenta Skota Rudina i predstavnice „Sonija“ Ejmi Paskal u kojima joj je rekao šta tačno misli o glumici.

Tada se Džolijevoj nije svidelo što je David Fišer režirao biografski film o Stivu Džobsu umesto filma „Kleopatra“ u kojem je ona trebalo da ima glavnu ulogu.

„Ona je netalentovano razmaženo derište. Misli da je posebna, a zapravo je skroz obična. Jedino što ima je slava. I od nje ne treba praviti od muve slona“, napisao je Rudin u mejlu nakon što mu se nije svidela Anđelinina reakcija.

Da je njen karakter težak, smatra i Dag Liman, reditelj filma „Gospodin i gospođa Smit“.

„Dok smo snimali film, opisao sam Anđelini kako sam zamislio jednu scenu, a ona mi je predstavila svoju, drugačiju verziju posle čega je u svom stilu zaključila da ću sigurno i ovako ionako uraditi po svom. Tada sam pomislio- pa naravno da ću uraditi po svom. Ja sam reditelj filma, odlučiću šta je najbolje“, prisetio se Liman saradnje sa glumicom.

.

Izgubila je ulogu jer je imala previše zahteva

Dag Liman nije jedini kojeg je izludela svojim ponašanjem. Naime, Džoli je trebalo da dobije i ulogu u filmu "Ubistvo u Orijent Ekspresu", koji se trenutno prikazuje u bioskopima, ali su odustali od nje jer je imala previše zahteva za promenama u scenariju.

Mnogima se nije sviđao ni njen menadžer Gejer Kosinski koji je u filmskim krugovima bio poznat kao osoba koja voli kontrolu, vrlo je tajanstven i vrlo uključen u život svojih klijenata, a uopšte ne voli da priča sa medijima.

U holivudskim krugovima nema prijatelje

Dalje, Džoli ne voli da se druži sa kolegama, a i sama je jednom prilikom priznala da najradije razgovara sa Bredom. Naravno, dok su bili u braku. A nakon što su se rastali, navodno je okupljala ekipu koja bi joj pomogla da uništi Bredovu reputaciju zlatnog dečka Holivuda.

I drugog supruga otela je njegovoj tadašnjoj verenici

Anđelina Džoli zamerila se već javnosti još kad je svog drugog supruga Bilija Boba Torntona otela njegovoj tadašnjoj verenici Lauri Dern. Džoli i Bili vezu su započeli ubrzo nakon što su se upoznali na setu filma "Pushing Tin".

Svakako, tu je i njena ljubavna priča sa Bredom Pitom koja je započela na setu filma "Gospodin i gospođa Smit", dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston. Budući da je to bio drugi put da je okončala nečiju vezu, simpatije holivudskih kolega prema njoj samo su još više opale.

Progoni je prošlost

Za prvog supruga Džonija Li Milera udala se 1996. godine, a umesto klasične venčanice, nosila je belu košulju na koju je svojom krvlju ispisala ime supruga. U to vreme sakupljala je noževe, a jedno vreme bila u vezi s koleginicom Dženi Šimizu. Tokom dodele Oskara 2000. godine na crvenom tepihu poljubila je brata u usta, a konzumirala je i kokain i heroin.

Njeni filmovi nisu finansijski isplativi

Anđelina je snimila mnogo filmova, ali zapravo je mali broj onih koji su nešto i zaradili na bioskopskim blagajnama. Među onima koji jesu to su "Gone In 60 Seconds", "Lara Croft: Tomb Raider", "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life", "Mr. & Mrs. Smith", "Wanted" i "Salt", ali ostalih petnaestak bili su samo siromašna finansijska investicija, a to je nešto što Holivud najviše mrzi.

Izvor: 100posto