Kraljevske snajke: Kejt nosi kratko, ali Harijeva devojka nosi još kraće, glumica je i već se udavala!

Princ Hari staje na ludi kamen, objavila je jutros kraljevska kuća.

.

Hari će se oženiti Megan Markl, popularnom holivudskom glumicom. Princ, peti u redu da nasledi tron, oženiće se na proleće 2018. godine, piše Bi-Bi-Si.

Britanski medij piše da se u saopštenju koje je kraljevska kuća objavila navodi da je princ "dobio blagoslov roditelja gospođice Markl". Takođe, u saopštenju stoji da se par verio ranije ovog meseca, nakon čega je princ Hari obavestio kraljicu i članove kraljevske porodice. Princ će sa suprugom živeti u Kenigstonskoj palati.

.

"Miror" piše da je Hari najverovatnije prvo tražio dozvolu kraljice za veridbu, ali zvanične potvrde te informacije nema.

Par o svojoj vezi nikada nije govorio javno. Ostrvski mediji, koji već nedeljama nagađaju o veridbi, pišu da su se Hari i Megan najverovatnije upoznali u Kanadi prošle godine, a veza je zvanično potvrđena u novembru 2016. Britanski tabloidi tvrde da je glumica kraljicu upoznala u maju ove godine.

Buduća supruga princa Harija, kao i supruga princa Vilijama, neće nositi titulu princeze. Kejt Midlton nakon venčanja dobila je tutulu vojvotkinje od Kembridža, a kako navodi "Miror" sličnu titulu mogla bi da ponese i Megan.

Kao jedna od opcija, pominje se titula vojvotkinje od Saseksa, ali i vojvotkinja od Velsa. Nakon venčanja, Megan bi u javnosti mogla da bude predstavljena kao Njeno visočanstvo vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

Ko je Megan Markl?

Megan Markl (36) je američka glumica, a široj javnosti najpoznatija je po ulozi u seriji "The Suits". Poznata je po humanitarnom radu.

Glumici će ovo biti drugi brak. Od 2011. godine do 2013. bila je u braku sa filmskim producentom Trevorom Engelsonom. Venčali su se 2011 na Jamajki, ali su se rastali dve godine kasnije iz nepoznatih razloga.

Izvor: Blic