Showbiz vesti

Kako Bijonse i Džej Zi troše svoje milijarde?

Bijonse i Džej Zipostali su i zvanično „milijarderski par“ nakon što je Forbs ove nedelje objavio da zajedno vrede 1.16 milijardi dolara.
26.11.2017. - 13:34h

Ovi „tajkuni zabave“ ne zarađuju milione dolara samo od muzike i muzičkih turneja, već i od kompanija u kojima su suvlasnici, i poslovnih poduhvata.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Po procenama, Džej Zi je sakupio bogatstvo od 810 miliona dolara, a Bijonse 350 miliona dolara. Zajedno vrede 1.16 milijardi dolara. Imaju podjednako vlasništvo u striming servisu TIDAL, koji vredi 600 miliona dolara. Ta cifra 10 puta je veća od one koju je Džej Zi platio za ovaj servis.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Najveći deo novca zarađuje od agencije za zabavu „Roc Nation“. Potpisao je i novi ugovor na 10 godina, vredan 200 milion dolara sa agencijom „Live Nation“. Ova organizacija jedna je od najvećih za promociju koncerata, muzička sponzorstva, kupovinu karata…

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Poslednja muzička turneja donela je Bijonse 250 miliona dolara. Poseduje liniju odeće za fitnes, kao i servis za dostavu veganske hrane. Par planira da kupi kuću, ili bolje reći kompleks za stanovanje, vredan 120 miliona dolara. A do tada, često borave u Hemptonima. Ili na svom privatnom ostrvu vrednom četiri miliona dolara.

Potrošili su 200.000 dolara na proslavu prvog rođendana svoje ćerke i čak 11.000 dolara za dečiju gala haljinu.

Објава коју дели Beyoncé (@beyonce) дана

Dok se njihovi blizanci rodili, potrošili su skoro 85.000 dolara da bi sve bilo identično – posteljina, odeća, dekoracija…

Izvor: BizLife