Džordž Kluni o sinu: Kad se Aleksander smeje, cela soba se ori

Holivudski superstar Džordž Kluni (56), koji je pre pet meseci po prvi put postao otac, kaže da nije lako odgajati blizance.

.

Nekada veliki zavodnik i zakleti neženja o kome su maštale žene širom sveta, 2014. se skrasio uz atraktivnu advokaticu za ljudska prava Amal Alamudin sa kojom je početkom juna dobio sina Aleksandera i ćerkicu Elu.

Otkad su se bebe rodile Džordž se neprestano šali na sopstveni račun, ističući da nije lako biti “tata u godinama”, a za svoju suprugu ima samo reči hvale.

– Iskreno, nisam očekivao da ću sa 56 godina provoditi vreme držeći blizance. Još se nisam prilagodio i pomalo sam umoran od roditeljskih obaveza. Dok je Amal, na primer, potpuno drugačija. Ona je kao atletičarka, samo trči. Savršeno dobro se snalazi i odmah je postala stručnjak za bebe – izjavio je jednom prilikom.

U nedavnom intervjuu za “Extra” glumac je otkrio i da je njegov naslednik Aleksander poprilično bucmast, ali da je jedna vesela i nasmejana bebica.

– Teži je skoro kilogram i po od sestre. On je jedan mali siledžija. Pravi debeljko – rekao je Kluni i dodao – Kad se smeje, cela soba se ori, glasniji je od svih u prostoriji. To je urnebesno!

Kluni je u svom stilu dodao i da su on i Amal “završili sa pravljenjem dece”.

Izvor: Gloria