Srce Breda Pita zarobila članica kraljevske porodice?

Posle mnogobrojnih koleginica sa kojima su spajali Breda, sada se spominje novo ime.

.

Prošlo je više od godine otkako su Brad Pit (53) i Anđelina Džoli (42) odlučili da okončaju brak. Prema napisima u stranim medijima, navodno, oboje su krenuli dalje. Anđelina je, kako se piše, ljubav pronašla u bogatom britanskom biznismenu i filantropu. A posle mnogobrojnih koleginica sa kojima su spajali Breda, sada se spominje novo ime.

.

Srce glumca navodno je osvojila Šarlot Kasiragi (31), ćerka princeze Karoline od Monaka. Šarlot je slobodna od 2015. godine kada je prekinula sa Gadom Elmalehom, komičarem i glumcem, sa kojim je 2013. godine dobila sina.

Bred i Šarlot nedavno su viđeni u Los Anđelesu u poseti muzeju gde je bilo očigledno, kažu svedoci, da se sviđaju jedno drugom, piše časopis New Idea.

Par je navodno u vezi dva meseca.

- Niko nije mogao da veruje kad su ih videli zajedno. Šuškalo se mnogo u poslednje vreme da je Bred krenuo dalje, ali ntko nije očekivao da će ga sresti s rukom u ruci sa članicom kraljevske porodice – kaže izvor.ofimedia

Bred i Šarlot imaju mnogo zajedničkog. Oboje su prošli kroz medijski popraćen raskid i oboje već imaju decu, pa osećaju da jedno drugom mogu sve reći.

Šarlot je drugo dete princeze Karoline od Monaka i trenutno je deveta u redu za tron. Ambasadorka je za „Guči“, a piše tekstove za „The Independent“, „Another Magazine“ i „Above Magazine“ i za mnogobrojne druge časopise.

Izvor: 100posto.hr