Showbiz vesti

Srce Breda Pita zarobila članica kraljevske porodice?

Posle mnogobrojnih koleginica sa kojima su spajali Breda, sada se spominje novo ime.
15.11.2017. - 13:37h

Prošlo je više od godine otkako su Brad Pit (53) i Anđelina Džoli (42) odlučili da okončaju brak. Prema napisima u stranim medijima, navodno, oboje su krenuli dalje. Anđelina je, kako se piše, ljubav pronašla u bogatom britanskom biznismenu i filantropu. A posle mnogobrojnih koleginica sa kojima su spajali Breda, sada se spominje novo ime.

Srce glumca navodno je osvojila Šarlot Kasiragi (31), ćerka princeze Karoline od Monaka. Šarlot je slobodna od 2015. godine kada je prekinula sa Gadom Elmalehom, komičarem i glumcem, sa kojim je 2013. godine dobila sina.

Bred i Šarlot nedavno su viđeni u Los Anđelesu u poseti muzeju gde je bilo očigledno, kažu svedoci, da se sviđaju jedno drugom, piše časopis New Idea.

Par je navodno u vezi dva meseca.

- Niko nije mogao da veruje kad su ih videli zajedno. Šuškalo se mnogo u poslednje vreme da je Bred krenuo dalje, ali ntko nije očekivao da će ga sresti s rukom u ruci sa članicom kraljevske porodice – kaže izvor.ofimedia

Bred i Šarlot imaju mnogo zajedničkog. Oboje su prošli kroz medijski popraćen raskid i oboje već imaju decu, pa osećaju da jedno drugom mogu sve reći.

Šarlot je drugo dete princeze Karoline od Monaka i trenutno je deveta u redu za tron. Ambasadorka je za „Guči“, a piše tekstove za „The Independent“, „Another Magazine“ i „Above Magazine“ i za mnogobrojne druge časopise.

Izvor: 100posto.hr