Ronaldo dobio bebu, fotka iz porodilišta srušila net!

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo i njegova devojka Georgina Rodrigez postali su roditelji, a Portugalac je tek nekoliko momenata posle porođaja postavio fotku na svoj Instagram profil.

.

Sredinom septembra saznali smo da se Ronaldo verio, a pre nego što (verovatno) sledeće godine ozvaniči svoju ljubav sa Georginom, četvrti put postao je otac. Ronaldo je u junu dobio blizance Matea i Evu Mariju, koje je rodila surogat majka.

U nedelju uveče, Kristijano se na Instagramu pohvalio fotkom iz porodilišta, tek nekoliko sati pošto je beba došla na svet. Pored njega i deset godina mlađe devojke, u porodilištu je pozirao i njegov najstariji naslednik i imenjak Kristijano kojeg je na svet donela surogat majka.

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes!

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана

.

„Alana Martina je upravo rođena! I Georgina i Alana su super! Svi smo presrećni”, napisao je fudbaler na Instagramu.

Fotka koju je Ronaldo postavio na svoj Instagram profil preti da obori sve rekorde kada su lajkovi u pitanju pošto je za deset sati od objavljivanja prikupila oko sedam miliona.

Inače, bebica je stigla tek nekoliko sati pošto je, po ko zna koji put, Kristijano optužen da je prevario trudnu suprugu, a tvrdnje je iznela rijaliti zvezda Nataša Rodrigez koja je rekla da su njih dvoje imali seks u martu.

Izvor: Noizz