Čarli Šin imao seks sa glumcem koji je bio žrtva pedofila i umro od droge

Glumac je optužen da je imao seks sa dečakom na snimanju filma "Lucas" 1986. godine.

.

Prema pisanju magazina "National Enqurier", Kori Hajm je imao 13, a Čarli Šin 19 godina kad se odvio, navodni, sporazumni seksualni čin. Mladi glumci su radili zajedno na blokbasteru "Lukas".

Bivši glumac Dominik Brasija tvrdi da mu je Hajm rekao šta se dogodilo na snimanju filma. Želeo je da podeli priču sa javnošću jer je Kori preminuo 2010. godine u 38 godini.

- Hajm mi je ispričao u poverenju da je imao seks sa Šinom na snimanju "Lukasa". Rekao mi je da se pre seksa naduvao. Posle toga Šin je bio veoma hladan prema njemu. Kori je hteo ponovo da budu zajedno, ali Čarli nije želeo - tvrdi Brasija.

Glumac Kori Fildmen je u svojoj knjizi "Coreyography: A Memoir" napisao da je Hajmu na snimanju "Lukasa" rečeno da je "poptuno normalno da dečaci imaju seks sa starijim muškarcima".

- Hajm je bio naivan i ambiociozan i dozvolio je da bude iskorišćen. Iskreno nisam veliki fan Čarlija Šina zbog načina na koji se ophodi prema ljudima- kaže Fildmen.

Posle teških optužbi na račun Čarlija Šina njegovi advokati su odgovorili na pozive magazina "National Enquirer" i u saopštenju istakli da Šin nikad nije imao seks sa maloletnikom i da ne želi da komentariše ništa u vezi sa filmom "Lukas".

.

Izvor: Noizz