Džoni Dep pijan kao smuk: "Izgleda pijanije od pijandure koju je glumio!"

Glumac jedva hodao po crvenom tepihu i izblamirao se u popularnoj TV emisiji!

.

Sudeći po novim fotografijama koje su preplavile internet, američki glumac Džoni Dep itekako se osramotio na crvenom tepihu na svetskoj premijeri filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ u londonskom „Rojal Albert Holu“.

„Dejli Mejl“ piše da je Džoni jedva stajao na nogama jer je bio pijan kao smuk . Telohranitelji su ga pratili u stopu i pridržavali da ne bi pao pred stotinama obožavalaca koji su satima čekali ne bi li dobili autogram ili snimili selfi sa omiljenom zvezdom.

Depov lični telohranitelj Džeri Džadž vraški se trudio da prikrije glumčevo pijanstvo: sve je, naravno, pokušao da prezentuje kao veliku histeriju fanova zbog dolaska jednog od najpopularnijih holivudskih imena.

„Između druženja sa kolegama Džudi Denč, Penelope Kruz i Kenetom Branom, Džoni je sve vreme krišom „cirkao“. Bilo je više nego očigledno da sa njim nešto nije u redu“, komentarisali su gosti na premijeri.

Објава коју дели Expres.cz (@exprescz) дана

.

Dep se veče pre, piše „Dejli Mejl“, takođe napio u londonskom noćnom klubu „Kutija“, iz kojeg su ga, rekli su očevici, skoro izbacili jer je tri puta zapalio cigaretu, iako je pušenje strogo zabranjeno.

Ništa bolje nije izgledao ni u studiju „Graham Norton Show“, u kojem je gostovao u petak uveče. Gledaoci su zaključili da je junak franšize „Pirati sa Kariba“ bio pijan ili drogiran jer se, složili su se, previše čudno ponašao.

„Bože dragi, pa on izgleda pijanije od od pijanice pirata Džeka Speroua kojeg je glumio“, zaključili su fanovi.

Zamerili su mu što je pred kamerama komentarisao i slučajeve zlostavljanja koji potresaju Holivud, pogotovo zato što je i njegova bivša supruga Amber Herd njega optužila za nasilje.

.

„Bio je ovo jako loša sedmica... Karijere se urušavaju poput domina“, izjavio je Džoni u emisiji aludirajući na probleme koji su zadesili oskarovca Kevina Spejsija.

Izvor blizak Depu tvrdi da se glumac odao alkoholu da bi zaboravio na bračni brodolom.

Podsetimo, nakon što je Amber Herd od suda tražila zabranu prilaska jer se, tvrdila je, bojala agresivnog Džonija, glumac je morao da joj isplati sedam miliona dolara u brakorazvodnoj parnici.

„Jedva je dočekala da se dočepa moga novca“, žalio se navodno Dep prijateljima.

Izvor: Jutarnji.hr