„Seks i grad“ ekipa se zaklela da više neće pričati sa Kim!

Pukla tikva!

.

Svađa između Sare Džesike Parker i Kim Katral postala je toliko ozbiljna da su njihove koleginice bile primorane da odaberu stranu.

Kako pišu strani mediji, Sintija Nikson (Miranda) i Kristin Dejvis (Šarlot) poslednjih par nedelja osećale su ogromnu tenziju zbog bliskih prijateljica. Više nisu mogle da podnesu konstantne prozivke u medijama, pa su odlučile da odaberu stranu i podržale SDŽP.

"’Sara ne voli dramu. Ona, Kristin i Sintija su jako ljute. Zaklele su se da više neće progovoriti sa Kim", rekao je neimenovani izvor za jedan magazin.

Izvor dodaje i da loši odnosi između Sare i Kim nisu nikakva novost. Iako u seriji glume najbolje drugarice, u pravom životu je to bilo mnogo drugačije.

"’Kim i Sara se nisu slagale još od prvog dana, ali su se pravile da se vole u prošlosti. Očigledno, Kim je dosadilo da glumi dobricu’’, izjavio je izvor.

Isti izvor je za kraj dodao da čak i ako Kim promeni mišljenje i poželi da snimi poslednji nastavak "Seks i grad", do filma ipak neće doći jer ostale devojke više ne žele nikakvu saradnju sa njom.

Izvor: Tračara