Nije baš kao u službenoj verziji: Kejt "pecala" Vilijama!

Otkriveno kako su se zaista upoznali Kejt Midlton i princ Vilijam.

.

Priča o upoznavanju najeksponiranijeg kraljevskog para princa Vilijama i Kejt Midlton, koju javnost sluša poslednjih desetak godina, čini se – ipak je bila malo iskrivljena.

U novoj biografiji o omiljenoj vojvotkinji otkriveni su novi detalji o bajkovitoj ljubavnoj priči s kraljevskog dvora…

Njihova priča samo na prvi pogled deluje kao ona iz bajke.

Službena verzija glasi da su se Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali tokom studija na prestižnom univerzitetu St. Endrjuz. Nakon što su diplomirali, još su se nekoliko godina zabavljali, a onda je princ Vilijam 2010. godine ponosno predstavio svoju verenicu Kejt Midlton celom svetu.

Godinu kasnije održali su jedno od najglamuroznijih venčanja, a nedugo nakon toga postali i srećni roditelji malenog princa Džordža, zatim i princeze Šarlot, dok trenutno očekuju treće dete.

Ali, da nije baš sve onako kako su prikazali javnosti, otkriva nova knjiga Kati Nikol, koja će kroz zanimljivu biografiju nazvanu “Kejt: Buduća kraljica” otkriti i kako se zapravo upoznao omiljeni kraljevski par.

Tokom prikupljanja informacija o lepoj vojvotkinji, autorka knjige razgovarala je sa mnogo njenih bliskih prijatelja iz mladosti koji su joj rekli da su se Kejt i Vilijam upoznali pre dolaska na fakultet.

– Nije ga upoznala na univerzitetu St. Endrjuz. Poznavala ga je i mnogo pre dolaska na fakultet, preko prijateljice koja je bila jako bliska sa Vilijamom i Harijem – rekla je jedna od poznanica Kejt Midlton.

Ovaj podatak baca potpuno novo svetlo na rasplet događaja koji su usledili.

Poznato je to da je Kejt 2001. godine odlučila da upiše univerzitet u Edinburgu i već je sve bilo spremno za njen dolazak tamo. Ali u poslednjem trenutku je promenila odluku i šokirala roditelje i prijatelje upisom na St. Endrjuz, koji je upisao princ Vilijam, a sa kojim je naknadno započela ljubavnu romansu.

Bi li ljubavna priča, koja traje gotovo 11 godina, danas izgledala ovako da je vojvotkinja od Kembridža otišla na drugi fakultet, niko ne zna, ali jedno je sigurno – mnogo toga ne bi bilo isto.

Izvor: Story