Showbiz vesti

Demi Mur i Ešton Kučer: Nezgodan susret bivših supružnika

"Ko bi rek'o cuda da se dese..."
25.10.2017. - 13:06h

Demi Mur i Ešton Kučer su bili u braku osam godina, a pored toga što su privlačili pažnju kao atraktivan par, javnosti su bili posebno zanimljivi zbog činjenice da je glumica čak 15 godina starija od tadašnjeg supruga i kolege. Rastali su se 2011., ali su papire za razvod potpisali tek dve godine kasnije.

Strani mediji su pisali da je Demi dugo patila za Eštonom i da mu ne dozvoljava da viđa njene ćerke sa kojima je bio jako blizak. Zato na čudi što su dugo uspevali  da se ne sreću ni na kakvim medijskim događajima, iako se bave istom profesijom.

Međutim, i to je moralo da se desi. Za to su krivi zajednički prijatelji nekadašnjeg para koji su rešili da obnove venčane zavete i okupe drage ljude oko sebe.

Na velikoj proslavi u Riju pojavila su se najveća imena iz muzičkog i filmskog sveta, pa tako i Demi Mur i Ešton Kučer, koji su, po pisanju medija i na osnovu paparaco fotografija na sve načine izbegavali direktno da se sretnu.

Oboje su fotografisani po dolasku u hotel, Ešton je kasnije uočen s ostalim muškim zvanicama na plaži, dok Demi nije bilo nigde na vidiku. Holivudski šarmer u Brazil je stigao bez supruge i koleginice Mile Kunis i dece Vajat i Dimitrija.

Izvor: Story