Ima 67 godina i kaže da se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama... Pogledajmo sve njene fotke!

Neda Ukraden je nedavno slavila zlatnu godišnjicu postojanja na muzičkoj sceni. Pored toga što se u medijima stalno pojavljuje samo kada predstavlja novu pesmu ili album, svojevremeno je izjavila kako se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama.

.

Danas joj je 67 godina, i kaže da nije išla na estetske operacije. A podsetimo se kako je izgledala na početku karijere.

Ovo je jedna od njenih poslednjih fotki na Instagramu, sa snimanja spota za novu pesmu. Složićete se da izgleda fantastično, što su njeni fanovi primetili i na taj račun delili joj bezrboj komplimenata.

Hajde sada da vidimo te fotke iz prošlosti.

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

.

.

“Mislim da se na meni vidi da li sam plastična lepotica. Sve što vidite na meni je moje – grudi, kosa, nos, uši, zadnjica (smeh)”, rekla je Neda i dodala:

“Ali sve to mora da se održava različitim estetskim tretmanima kao što su radio-talasi, masaže i, naravno, ništa bez nege lica, a i duha. Ne da se ne plašim nego sam primer koliko je starost relativna stvar. Ja sam vam živi demant biologije, medicine i svih komplementarnih nauka jer sada tek živim najbolje u svom životu. Mogu da budem primer i putokaz kako žena ne treba da bude otpisana sa 45-50 godina, jer je u pitanju velika neistina. Kada sačuvate svoje zdravlje i ulažete u svoj izgled, možete biti vitalni u bilo kom životnom dobu. Ne bojim se i s ponosom ističem svoje godine. I jedna sam od retkih pevačica koja javno govori o svojim rođendanima i o broju godina. A i dokaz sam da se ima za šta biti ponosan na broj godina, shodno biografiji, izgledu i porodičnom statusu”.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor: piplmetar.rs