Showbiz vesti

Katarina Marković za PRVA.RS: Nije lako biti frizerka!

Urnebesni web sitkom "Prva tarifa" počinje u ponedeljak, 23. oktobra na Prva.rs. A u njemu: Katarina Marković i Marko Živić kao frizerka i taksista. I bivši bračni par. Za PRVA.RS, Kaća otkriva zašto je težak frizerski posao i zbog čega je sa bivšim mužem na ratnoj nozi.
21.10.2017. - 15:15h

Kako je biti frizerka u oktobru 2017?
- Vrlo fantastično. Svašta se dešava u salonu! Ulaze najrazličitiji likovi, kao i kod Marka u taksi. Nekako, to jesu mesta gde se pojavljuju neretko uzbudljivi i autentični likovi. Mi smo probali da ih izdvojimo, pored svih jer nas normalnosti nisu interesovale, nego ta "iščašenja", tako da se pojavljuju šašavi likovi.

Kako je raditi po "Prvoj tarifi"?

- (smeh) Pa m smo smislili da moj lik jeste dobar u svom poslu i da ga ona vrlo shodno tome i naplaćuje, tako da Marko ima veći problem (smeh). Mislim da on nikad ni ne uzme pare za vožnju a da se maje prilično od Obrenovca do Mladenovca. Više je on u problemu nego ja. Ja dobro naplatim svoje usluge.

A kako ti i Marko? Vaše relacije u seriji...
- Eeee, naše relacije u seriji... (smeh) Jedna od relacija je da se nikad ne sretnemo, ali smo stalno u verbalnoj komunikaciji: on priča o meni, ja pričam o njemu pošto smo bivši supružnici.
Kakvi bivši?
- Bivši na ratnoj nozi, koji se nisu u ljubavi rastali.

Kako tebi izgleda frizerski salon sad kad u njega ulaziš iz perspektive frizerke, a ne mušterije? Sad si, ipak, frizerka...
- Pa nije im lako, ja sam to nekako i pretpostavila, prvenstveno zato što tu ulaze najrazličitiji ljudi sa najrazličitijim željama, htenjima i problemima i onda ti moraš da budeš spremna i sposobna da sve to hendluješ, a i da sa svakim od njih razmeniš poneku reč. Ako ti uđe njih 10 po danu, treba energije da to izdržiš. Nije eto posao da radiš i ćutiš, nego moraš nekako i da animiraš, da se pozavbaviš mušterijom. Tako da: svaka čast.

O detaljima serije možete da se obavestite OVDE