Jezivi "Krvavi Balkan": THCF snimili pesmu za Dosije o Luki Bojoviću i zaboleće vas stomak

Za šest dana - skoro dva miliona pregleda!

.

Pre dve godine Mašan Lekić i njegova ekipa su sklopili saradnju sa rep grupom THCF koja je za potrebe serijala o zemunskom klanu snimila pesmu "Ideš za Kanadu", koja danas ima više od 60 miliona pregleda.

Za serijal o Luki Bojoviću snimili su novu pesmu "Krvavi Balkan“ koja je samo za dva dana imala oko pola miliona slušanja na Jutjubu.

- Grupa THCF uvek radi ono što je u tom trenutku najveći trend u svetu repa, što je bio slučaj i sada. Pesma "Krvavi Balkan" je zahvaljujući Mašanovom serijalu dobila još veći odjek. Neprestano nam stižu ponude iz Australije, Nemačke, Njujorka, Italije da radimo promociju pesme. Mašan i cela ekipa veruju u nas, pa su nam dozvolili da za spot koristimo kadrove iz serijala. Međutim, Jutjub je u početku to prepoznao kao promovisanje nasilja i u prvih 24 sata stavio "veto" na objavljivanje. Objasnili smo nadležnima muzičkog kanala da je reč o dokumentarnoj seriji i sada je sve rešeno. Čini nam se da će "Krvavi Balkan" nadjačati pesmu "Ideš za Kanadu", ako je to uopšte moguće- kaže Borko Vujičić iz grupe THCF.

UTORAK, 10. OKTOBAR, 21H, TV PRVA, DOSIJE, KRVAVI BALKAN!