Milentije Beba Popović: Mamine ruke nisu kandže!

Andrija Milošević u komičnoj ulozi u seriji "Mamini sinovi"!

.

Novi urnebesni sitkom „Mamini sinovi“ na programu Prve je petkom u 20h. Serijal od 42 epizode prati zajednički život majke Rose, koja je potpuno podetinjila u starosti, i njenog sina Milentija – Bebe, koji odavno nije dete. Svojim nemešanjem, Rosin stariji sin Miša, kao po pravilu, dodatno komplikuje situaciju.

Beba je taksista od četrdeset godina koji iza sebe ima dva nezavršena fakulteta i propali brak. Živi sa majkom, za koju je preterano vezan i svi Bebini pokušaji da sredi svoj život završavaju se samo kao još jedan u nizu neuspeha. U tom začaranom krugu, kroz čitav niz urnebesnih situacija i zapleta pratimo kako roditeljsko kormilo stalno menja kapetana, ali brod uporno plovi u smeru koji Bebi najmanje odgovara. Ono što je sigurno jeste da nije lako naći ženu kad živiš sa majkom.

Milentije za PRVA.RS otkriva je l' teško biti mamina beba ako ti je mama Rosa...

BEBA: Milentiju Bebi ništa nije teško, naročito kad je u pitanju njegova mama. Beba voli da udovoljava ljudima, samo se ponekad umori od svega. Beba brine o svima, ali padne u melanholiju kad ga stigne osećaj da niko ne brine o njemu. Međutim, ima žara u Bebi, ne odustaje on ni od svog života ni od ljubavi. Beba je odlučio da se promeni, ali ne može ništa preko noći.

Pa dobro, čoveče, što se ne iščupaš iz njenih "kandži?!

BEBA: Mamine ruke nisu kandže, mada nekad baš znaju da stisnu. Rosi je teško da živi sama, ima šećer, ponekad se izgubi, a tu je i njena živahna priroda. Dobar sin mora da brine o majci. U suprotnom, kakav bi to čovek bio?

A ko je kriv za raspad Bebinog života i braka?​

BEBA: Ponekad kad sam ljut pomislim da su krivi svi oko mene. I da nikome nisam dovoljno važan. Ali znam da to nije istina. Tu je mama, koja me voli, a čini mi se da ni Nina nije ravnodušna prema meni. Pa i Miša, takav kakav je, voli da pomogne. Samo mu to ne polazi baš uvek za rukom.

Detalji o seriji: OVDE