Mama Rosa: „Mama uvek zna šta je najbolje za njene sinove“

Upoznajte Rosu, majku Miše i Bebe, dva komična sina koji ne mogu da se ratosiljaju njenog pogubnog uticaja.

.

U petak 29. septembra u 20:30 časova počinje novi urnebesni sitkom „Mamini sinovi“. Ceca Bojković je u ulozi mame Rose, koja budno bdi nad svojim sinovima, dahće im zavrat i suptilno uništava samopouzdanje i brak jer "mama ipak zna najbolje".

Ceca je, iz perspektive Rose, za PRVA.RS objasnila kako izgleda taj čudesni odnos majka - sin.

Kako je biti mama Rosa u Srbiji?

MAMA ROSA: Nigde nije lako biti star a biti mlad, pa ni u Srbiji. Ali kalendar ne određuje godine starosti! Sve je stvar izbora. Živeti život po sopstvenim pravilima uvek je dobro rešenje, bez obzira na godine i mesto stanovanja.

Po čemu se Rosa razlikuje od ostalih majki sinova (ili se ne razlikuje)?

MAMA ROSA: Nikada se ne bi trebalo porediti sa drugima. Jedino što je važno je da sinovi shvate da svaki muškarac u životu ima samo jednu sigurnu ljubav- ljubav svoje majke. A mama uvek zna šta je najbolje za njene sinove. Dečaci su, znate, osetljiviji od devojčica.

Izvinite, ali ako je tako, kako je došlo do toga da je jedan sin uspešan lekar, a drugi propali student koji taksira?

MAMA ROSA: Beba nije propali student, samo se nije pronašao u tome što je studirao. On je jednostavno osetljiv i nesnađen, zato volim da ga imam na oku, da bude uz mene. Miša je drugačiji, snalažljiviji, ljubi ga majka, on je uvek znao šta želi. Ali obojica su divni dečaci.

Dobro, a zašto ste oterali Bebinu ženu?

MAMA ROSA: Ja oterala?! Bože svašta! Nina jednostavno nije bila za njega, želela je da uvek bude u centru Bebine pažnje, da sve bude po njenom. To je jako uticalo na Bebu, nije imao vremena ni za sebe ni za svoje najbliže. Ja sam morala da ga zaštitim jer je on previše pažljiv i fin da bi to primetio. Šta da radim kad sam ga tako lepo vaspitala, a to, znate, nije uvek dobro za dete, naročito muško. Postoje žene koje bi to da zloupotrebe.

SUTRA: NENAD JEZDIĆ KAO SIN MIŠA, UGLEDNI ESTETSKI HIRURG, LJUBI GA MAJKA!

Detalji o seriji: OVDE