Kanađanka tvrdi: „Imamo sina, bila sam Čarlsova ljubavnica!“

Kraljica Elizabeta je besna na sina Čarlsa zbog skandala, a navodno i razmišlja o tome da mu ne preda presto. Navodno, Čarls je imao aferu dok je bio u braku sa Dakanom.

.

On je visok i tamne kose i neverovatno liči na princa Vilijama. Ali, njegov navodni polubrat je sve samo ne deo kraljevske porodice.

Rođen je i odrastao u Kanadi, u svetu hiljadama kilometara daleko od kraljevskog života u Bakingemskoj palati.

Reč je o Džejsonu Dženkinsu(34) koji je rođen devet meseci nakon što je njegova majka, bivša kanadska mornarička poručnica Dženeta, nezaštićenim seksom zatrudnela sa princom Čarlsomu u Hajgruvu, tokom njegovog braka sa Dajanom.

„Bila sam Čarlsova ljubavnica punih 16 godina“, otkrila je Dženet američkom časopisu „Glob“.

Dženet kaže da je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se videli, sve se svodilo samo na seks.

„Odeća bi samo padala i niko od nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji“, ispričala je.

Dženet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu, navodno ne želi ni da prizna ni da demantuje da je princ Čarls otac njenog sina Džejsona, tvrdeći da „to nije njena stvar“.

Ali, palata je svakako uvidela opasnost u toj situaciji i godinama se trudi da taj skandal održi u tajnosti.

Dženet je upoznala Čarlsa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gde je radila sve vreme, a Čarlsa je očarala dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom.

Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno ju je bombardovao ljubavnim pismima. Sama afera je počela godinu kasnije, kad je Čarls otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976. a često je odlazio i „na zadatke“ u Sandringam i Balmoral, gde su se takođe sastajali. Kraljicu je razbjesnelo saznanje da i Dženet odseda tamo.

Blizak prijatelj Dženet otkrio je „Globu“ da stvar nikad neće biti rešena dok princ Čarls ne pristane na test očinstva, ali da o svemu dovoljno govori činjenica da je njen sin „pljunuta kopija princa Vilijama“ i da bi svako, da ga vidi, zaključio da su braća.

Izgleda da princ Čarls ne priznaje celu priču i optužuje da je reč o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Kamila želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se priča jednom zauvek okončala i da bi tako princ razrešio sve moguće sumnje o pravom nasledniku prestola.

Izvor: 24sata.hr