Milena Dravić upoznala lopova koji ju je opljačkao '71. godine!

Lopov je prišao glumačkoj divi i izvinio joj se što je 1971. pokrao njen nakit i nagrade. Objasnio joj je da sada ima pošten posao, ali nakit ipak nije vratio.

.

- Jedne večeri u Kotoru prišao mi je konobar i upitao može li za naš sto da dođe čovek koji mi je nekad davno u Beogradu "počistio" stan- priča Milena Dravić (76).

Glumica je zbunjeno pristala, razmišljajući kako su joj stan čistile samo žene. Muškarac prijatnog izgleda pružio joj je ruku i seo prekoputa nje.

- Ja sam onaj koji vam je 1971. "počistio" kuću. Odneo sam sve vredne stvari iz vašeg stana. Ja sam vas pokrao - rekao joj je.

Milena ga je u čudu gledala, nije verovala šta čuje.

- Ja sam vaš lični lopov, ali odrobijao sam. Možete li mi oprostiti - upitao ju je lopov.

Glumica je rekla da ju je tek tad zbunio pa je bez razmišljanja ispalila:“Opraštam”.

Kad ga je upitala šta radi u Kotoru, rekao joj je da se zaposlio u osiguranju.

- Oženio sam se, imam dvoje dece. Smirio sam se, više ne pljačkam, imam pošteni posao - raspričao se. Prisetili su se te 1971. kad je Milena bila na generalnoj probi njene prve predstave "Uloga moje porodice u svetskoj revoluciji".

Proba je bila prekinuta jer su preko razglasa Milenu zvali da siđe sa scene. Upravnik pozorišta odveo ju je kući, gdje je glumica zatekla uplakanu majku i policiju.

Lopov je odneo sav Milenin nakit i nagrade. Lopov, koji joj se izvinio na Kotorskom festivalu pozorišta za decu, nakit nije vratio jer ga je odavno "utopio".

Izvor: 24sata.hr