Borka: Glumim psihijatra i nadam se da će moja uloga ohrabriti mnoge koji se plaše da traže stručnu pomoć

Nova domaća porodična serija "Istine i laži“ u režiji Mihaila Vukobratovića počinje uskoro sa emitovanjem na Prvoj televiziji. Scenario je urađen po uzoru na poznatu argentinsku seriju, koja je odmah po emitovanju stekla veliku popularnost u Latinskoj Americi. Pored uloga Stefana Buzurovića, Ljilja Dragutinović, Feđe Stojanovića, Buleta Goncića, glavnu ulogu ima i Borka Tomović.

.

"Glumim Vanju. Ona je psihijatar i najbolja Marinina (Jana Milić Ilić) drugarica. Koliko je uspešna i profesionalna u poslu, toliko je nesreća u privatnom životu. Nije udata, na kraju je četvrte decenije života, nema decu i u potrazi je za partnerom", objašnjava Borka svoju ulogu u porodičnoj seriji.

Šta je po tvom mišljenju poruka serije?

"Ova serija priča o tri generacije, pa se nadam da će ujediniti sve ukućane ispred televizora. S druge strane, psihoterapija je kod nas tabu tema. Ako neko ide kod psihoterapeuta, odmah se misli da sa tim čovekom nešto nije u redu. Ljudi treba da traže pomoć. Nadam se da će lik Vanje ohrabriti mnoge ljude da potraže stručnu pomoć za probleme koje ih muče, jer ih je do sada verovatno bilo sramota".

Šta Stefan Buzurović zapravo misli o samoljubivom Pavlu?

Vidiš li sebe u Holivudu?

"Uopšte ne razmišljam o tome. Ja volim svoje pozorište "Boško Buha", tu sam zaposlena, volim svoje uloge i volim što se pored glume, bavim i pedagogijom. Ispunjena sam i nemam potrebe da sanjam o svetskoj slavi".

Šta najviše ne voliš kod ljudi?

"Nevaspitanje, glupost i neprofesionalizam".

Kako izgleda tvoj slobodan dan?

"Ispijam kafe sa prijateljima, čitam knjige, ali najviše vremena provodim sa sestrićem i sestričinom".

Direktno sa snimanja serije "Istine i laži"! Sofija Rajović: Nikada u privatnom životu ne bih bila kućna pomoćnica, definitivno!

Feđa: Pogrešio sam što sam se rano oženio, to dokazuje i moj razvod

Ljilja Dragutinović u skroz drugačijem izdanju: Žena ne trpi više kao nekada - moja nova uloga šalje ovu poruku!