Hristina Popović smuvala bivšeg dečka Jelene Đoković?

Poznata glumica Hristina Popović (35) već nekoliko meseci uživa u vezi sa teniserom Ivanom Bjelicom Giletom (33), inače bivšim dečkom Jelene Đoković (31).

.

Glumica i teniser često izlaze zajedno, a sudeći prema fotografijama, Hristina ga je već upoznala sa svojim prijateljima. Ipak, ono što je manje poznato jeste da je Gile pre više od jedne decenije bio u vezi sa sadašnjom suprugom teniskog asa Novaka Đokovića (30) Jelenom, koja se tada prezivala Ristić, piše Kurir.

.

- To je bilo pre više od deset godina, dok Jelena još nije ni upoznala Novaka. Ona i Ivan su kao klinci, tačnije tinejdžeri, imali zajedničko društvo, pa je njihovo viđanje bilo neminovno. Stalno su se sretali, izlazili zajedno i družili se. Sećam se da su te simpatije između njih trajale neko vreme, a prvi korak napravio je Gile. Bili su baš simpatičan par- otkriva zvor blizak gospođi Đoković.

Veza Jelene i Ivana nije potrajala jer su bili suviše mladi.

- Kroz nekoliko meseci su shvatili da žele drugačije stvari u životu. Jelena je počela da studira i da radi, često je bila odsutna, a i Gile je non-stop imao treninge i putovao je, pa su se sporazumno razišli. Očigledno je da ljubav nije bila toliko jaka jer je ona ubrzo nakon toga upoznala Noleta, s kojim je takođe imala romansu na daljinu, ali to je uspela da održi i da pretvori u nešto veće - kaže izvor.

Jelena i Nole su nakon dugogodišnje veze sudbonosno „da“ izgovorili u julu 2014. godine, a u novembru iste godine dobili su sina Stefana.

Gospođa Đoković ponovo je trudna i svakog dana se očekuje da se porodi.

Hristina Popović ima ćerku Luču (5), koju je dobila u vezi s hrvatskim glumcem Bojanom Navojcem.

Pratite nas i na Viberu!