Da li će Ronaldova devojka smaknuti s trona gospođu mamu?

Zvezda Real Madrida i svetskog fudbala i njegova devojka, poznata španska manekenka, očekuju prvu zajedničku prinovu, dok Portugalac već ima sedmogodišnjeg sina i dvomesečne blizance koje su mu rodile surogat majke

.

Najbolji fudbaler sveta, Portugalac Kristijano Ronaldo (32) i njegova devojka, španska manekenka Heorhina Rodrigez (23), konačno su obelodanili ono o čemu se već neko vreme šuška: za četiri meseca postaće roditelji devojčice. Zgodna crnka prvo je na društvenim mrežama objavila prvu fotografiju sa trudničkim stomačićem, a potom je za španski magazin “Hola” dala i prvi intervju o pripremama za materinstvo, ali i o odnosu sa naslednicima svog izabranika, sedmogodišnjim Kristijanom Juniorom i dvomesečnim blizancima Mateom i Evom, koji su rođeni u junu u Americi. Sve troje dece njen dečko dobio je uz pomoć surogat majke, a Heorhina tvrdi da joj ne smeta što će njena kćerka biti četvrta, jer obožava klince.

– Porodična sam osoba, volim decu, prirodu i životinje. Svakodnevno se bavim sportom, uravnoteženo se hranim, odnosno izbegavam teške obroke i držim se mediteranskog načina ishrane. Mada, otkad sam u drugom stanju nisam na strogim dijetama i umem da se počastim i poslasticom – izjavila je manekenka.

.

Iako kaže da joj nije namera da se hvališe činjenicom da nosi Ronaldovo dete, Heorhina ipak ističe da je presrećna. U članku na šest strana navodi se da je budućeg oca svog deteta prvi put videla početkom prošle godine, u radnji u Madridu gde je on kupovao garderobu, i da su se potom sreli na zabavi brenda “Dolce&Gabbana”, na kojoj je ona nosila modele “Gucci”. Zabavljali su se nekoliko meseci pre nego što su se zajedno, u novembru, pojavili u Diznilendu.

Heorhina je otkrila još nekoliko detalja iz privatnog života. Rekla je da ima mačku koja je nedavno napunila 13 godina i da joj je ona verna prijateljica, kao i da apsolutno podržava svog dečka. Citirala je ono što je on izjavio kad su ga nedavno prozivali zbog utaje poreza:

– Ono što smeta ljudima jeste moj sjaj. Insekti jedini napadaju svetla koja sijaju.

.

Na pitanje šta je njen životni moto, odgovorila je:

– Zdrava pamet u zdravom telu.

Istakla je i da se trudi da svakodnevno radi na sebi, a da vreme najradije provodi sa osobama pozitivnog duha koje je inspirišu da i sama bude sve bolja. Da je njen dečko voli, nema sumnje. Jasno je i da će ova manekenka, koja je pre godinu dana duže radila kao dadilja u Velikoj Britaniji, uživati u basnoslovnom bogatstvu.

Očekuje se da će ona imati glavnu ulogu u vaspitavanju blizanaca Matea i Eve, koji sa tatom i starijim bratom žive u pet miliona evra vrednoj kući u Madridu. Jedino je neizvesno da li će nova “gazdarica” uspeti da “preotme” titulu najvažnije žene u Kristijanovom životu, koja je do sada neprikosnoveno pripadala njegovoj mamiDolores Aveiro.

Izvor: Gloria.rs

Blessed

Објава коју дели Cristiano Ronaldo (@cristiano) дана