Malenoj Šajlo je razvod najteže pao: Bredova i Anđina ćerka preklinje majku da joj ispuni veliku želju

Dok bivši par i njihova deca nastavljaju sa svojim dinamičnim životima, prvo biološko dete Anđeline Džoli i Breda Pita još ne može da se pomiri s razvodom, pišu američki mediji.

.

Uprkos tome što šestoro dece koje je nekadašnji par dobio viđa svog oca tokom poseta u kontrolisanim uslovima (nadgledanim), jedanaestogodišnjoj Šajlo to nije dovoljno, zbog čega moli svoju majku Anđelinu da provodi više vremena s Bredom, tvrdi NW.

- Šajlo nije isto dete koje je bila pre Bredovog i Endžinog rastanka. Nije joj jasno zbog čega Bred ne može da bude s njima tokom porodičnog putovanja do Diznilenda - rekao je izvor blizak bivšem paru.

Bred održava kontakt s malenom Šajlo, Medoksom, Paksom, Zaharom, Vivijen i Noksom, ali najstarijem biološkom detetu Anđeline Džoli i Breda Pita je teško jer skoro 12 meseci nije bila nasamo sa svojim ocem.

List dalje navodi da Šajlo moli majku da joj dozvoli da se vidi s ocem, ali Anđelina navodno ostaje pri stavu da deca treba da se druže s Bredom isključivo u kontrolisanim uslovima - u grupi, i to po nalogu suda.

Pre mesec dana, časopis OK! preneo je da se Šajlo i njena starija sestra Zahara teško nose s rastankom svojih roditelja.

- Šajlo to najteže pada. Ona je tatina devojčica i teško joj je što su rastavljeni.

Pratite nas i na Viberu!

Izvor blizak Džolijevoj istakao je da Anđelina pokušava da objasni deci da je tako najvolje, ali oni to ne mogu da razumeju.

- Zahara i Šajlo često zovu tatu telefonom da bi mu rekle da im nedostaje - dodao je izvor i istakao da se Bred javlja na svaki poziv, uprkos brojnim obavezama.

Izvor: Glossy.espreso