Showbiz vesti

Poznata srpska voditeljka zamalo završila u zatvoru, ali to nije kraj!

"Tražio mi je dokumenta i rekao da će mi..."
14.08.2017. - 11:46h

Pratite nas i na Viberu!

Poznato TV lice Suzana Mančić odlučila je da deo odmora provede i kod svog izabranika Simeona Ocomokosa u Grčkoj. Na to putovanje se uputila svojim automobilom, ali prema svemu sudeći, bolje da nije.

Suzana je u jednom trenutku prekoračila dozvoljenu brzinu na putu pa ju je tamošnja policija zaustavila. Međutim, redovna kontrola pretvorila se u nekoliko neprijatnih sati za našu voditeljku.

"Tražio mi je dokumente i rekao da će mi oduzeti dozvolu i da ću biti privedena u stanicu. Nije mi bilo svejedno, ali sam pozvala Simeona i on je preko telefona "peglao" tu situaciju. Privedena sam u stanicu, određena mi je novčana kazna koju sam odmah platila. Za dlaku sam izbegla zatvor", naglasila je Mančićeva u intervjuu za magazin "Glorija".

Ovaj problem je rešila uz pomoć svog izabranika, ali dogodilo se i to da je morala da stopira i to nasred auto-puta. Ostala je bez goriva u jednom trenutku pa je stajala i čekala da je neko poveze do obližnje pumpe. Popularna voditeljka kaže da ove događaje želi što pre da zaboravi.