Basti priča srpski!

Fudbaler Bastijan Švajnštajer, suprug bivše teniserke Ane Ivanović, uz malu podršku medija demonstrirao je svoje znanje srpskog jezika. Rekli bismo da mu izreke dobro idu.

.

Ana Ivanović se pre nekoliko meseci preselila u vetroviti Čikago, gde je njen suprug Bastijan Švajnštajger nastavio karijeru.

Njih dvoje su uspeli da srede svoj život u Americi, a iako nisu očekivali, zaljubili su se u taj grad i voleli bi da što duže ostanu. Na početku, međutim, nije sve bilo sjajno.

- Bilo je čudno, naročito ovog leta. Bilo mi je teško da se priviknem na promene vremena. To da je prvo sparno i toplo, a zatim počne da pada kiša i vreme se naglo promeni. Zaista je čudno - istakla je Ana na početku razgovora za „Sports ilustrejted”, a prenosi "Alo".

Da li živite u centru grada ili ste se smestili negde gde je mirno?

- Mi smo u centru grada, što je vrlo lepo, jer u centru grada ima mnogo toga zanimljivog da se radi. Plaža nam je blizu, kao i dobra mesta za šoping.

Ovo ti je prvo leto bez tenisa otkad si bila devojčica. Kako to podnosiš?

Pratite nas i na Viberu!

- Iskreno, nedostaje mi tenis, ali nisam ni imala priliku da često igram, s obzirom na to da sam bila preokupirana nekim drugim projektima.